| Kiadó: | Agria Publisher Ltd. |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
| Oldalszám: | 120 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Angol |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-02-7645-3 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrált. |
| Szakácskönyv, színes fotók, lépésről-lépésre magyarázatok | |
| Előszó | |
| Bevezető | |
| Tartalomjegyzék | |
| Eszközszükséglet | |
| Ananásszal töltött csirke | |
| Banánnal töltött borjújava | |
| Birkaragu I. | |
| Birkaragu II. | |
| Borókás párolt marhafartő | |
| Brinzás rakotthús | |
| Currys-lencsés ragu | |
| Csirkecomb kelvirággal | |
| Csirkemáj aszalt szilvával | |
| Csirkemellel töltött csirkecomb | |
| Csirkemellel töltött pulykamell | |
| Csirkés lasagne | |
| Duplán göngyölt húsrolád | |
| Erdei csirke | |
| Flambírozott illatos kacsamáj | |
| Fokhgymás csirkemell | |
| Francia töltött padlizsán | |
| Gombás borjúszegytekercs | |
| Húsos béles | |
| Húsos buci | |
| Indiai ragu | |
| Kagylóval töltött kelkáposzta | |
| Kapros borjúszegytekercs | |
| Kukoricás csirke | |
| Lengyel borda | |
| Libamáj zöldségágyban | |
| Mazsolás csirke | |
| Májas húsrolád | |
| Meggyes csirke | |
| Naranccsal töltött borjújava | |
| Narancsos rakott fogas | |
| Nyelvragu I. | |
| Nyelvragu II. | |
| Olívás húskockák | |
| Olívás pulykamell | |
| Oroszos kolbászfelfújt I. | |
| Oroszos kolbászfelfújt II. | |
| Rakott füsölt nyelv | |
| Részeges kacsa | |
| Sajtos marhacomb | |
| Sertésbordák aszalt szilvával | |
| Sertésbordák diósan | |
| Sertésjava gyümölcsraguval I. | |
| Sertésjava gyümölcsraguval II. | |
| Sertésjava gyümölcsraguval III. | |
| Spanyol erőhús | |
| Szüreti szelet | |
| Töltött angolna | |
| Töltött, bundázott borjúmáj | |
| Töltött tök | |
| Zöldséges töltött libanyak | |
| Zöldséges töltött paprika | |
| Zöldséges töltött dagadó |