864.254

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Magyar Konyha 1994/1-6.

Gasztronómiai magazin/XVIII. évfolyam

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 480 oldal
Sorozatcím: Magyar Konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal, ábrákkal illusztrálva. Teljes évfolyam.

Tartalom

1. szám
A jó magyar konyha
Íze a régi4
Édesanyám főztje: Dr. Czeizel Endre10
Böjti szelek fújnak12
Aki megadja a módját: Mécs Károly14
A polgármester kedvencei15
Húsvét
Zsenge bárányból16
Váratlan vendégnek19
Ikonfestők műhelyéből21
Világkonyha
A maharadzsák aranytálból ettek22
Örökség Windsdorból27
Mesterfogások28
Bálint-napi bolondságok31
Korszerűen, egészségesen
Az étel a legjobb orvosság32
Az én reformkonyhám34
Vegetáriánusoknak való36
Jóízű diéta44
Mikrohullámhosszon46
Takarékosan
Egy füst alatt48
Olcsó oldalak62
Pillantás a piacra57
Konyhánk kertje60
Juli-suli
Vasalni tudni kell68
Növényeink a lakásban69
Háztartástan70
Csak férfiaknak71
Haspók
Melléklet vállalkozó kedvű gyerekeknek39
2. szám
A jó magyar konyha
Íze a régi8
Nagyanyám főztje: dr. Balogh János10
Húsvét után12
Piros pünkösd napján13
Aki a Lizsében tanulta: Bujtor István15
Korszerűen, egészségesen
Az én reformkonyhám: a cékla30
Az étel a legjobb orvosság: a busa32
Vegetáriánusoknak34
Csodás fogyás?!36
Jó falatok cukorbetegeknek38
Takarékosan
Olcsó oldalak46
Tészták édesen50
Lépésről lépésre
Kezdőknek: vagdalt hús53
Haladóknak: mozaikos sertésgalantin55
Otthon
A lakás szíve57
Vacsoravendég voltam: Szyksznian Wandánál60
Konyhánk kertje
Ha kimegyünk a kiskertbe...63
Itt a munka java64
Juli-suli
Egy kis tárolástan68
Asztaltól ágyig69
Keverem-kavarom70
Piac
A pléhbáró ajándéka72
Pillantás a piacra75
Tápanyagtáblázat
Melléklet a "számítással" élőknek39
3. szám
A jó magyar konyha
Íze a régi: töltött karalábé4
Aki a kakaspörköltet forgatja: Práger György7
Édesanyám főztje: Sükösd Mihály10
A titokzatos ínyesmester: Magyar Elek14
Korszerűen, egészségesen
Az én reformkonyhám: a zöldborsó28
Vegetáriánusoknak30
Jó falatok epebetegeknek32
Mikrohullámhosszon34
Cukor nélkül36
Fogyókúra
Egyedül a rostokkal44
Kisjó Sándor: Öt kiló49
Álomsúly-teszt50
Lépésről lépésre
Kezdőknek: spárga füstölt sonkával53
Haladóknak: zöldségfondue55
Piac
A zöldségek királynője56
Pillantás a piacra59
A konyha és környéke
A konyha ruhája63
Munkánk gyümölcse65
Juli-suli
Virág az asztalon68
Világosan a világításról69
Keverem-kavarom70
Takarékosan
Olcsó oldalak72
Fortélyok75
Zöldségek, tészták, kora nyár76
Haspók
Melléklet vállalkozó kedvű gyerekeknek39
4. szám
A jó magyar konyha
Íze a régi: darafelfújt4
"Teczet már rendelni?"6
Kenyérkóstoló8
Édesanyám főztje: Szász Endre10
A mákimádó rockénekes: Vikidál Gyula15
Világasztal
Svájci konyha magyar szemmel16
Szűret után lesz az esküvőnk?21
Normandia almáskertjei22
Calvados23
Spielberg és a Milky Way25
Korszerűen, egészségesen
Mikrohullámhosszon26
Az étel a legjobb orvosság: a sárgadinnye29
Az én reformkonyhám: a cukkini30
Jó falatok a koleszterin csökkentéséhez34
Húsevőknek
Útmutató a marha- és sertéshúsokhoz36
Takarékosan
Olcsó oldalak52
Tésztavacsorák54
Fortélyok56
Piac
Pillantás a piacra57
Paradicsom(i) paradicsom58
Lépésről lépésre
Kezdőknek: lecsó61
Haladóknak: musszaka63
Juli-suli
Terítési ABC64
Takarékos főzés - AMC65
Keverem-kavarom66
Konyha és környéke
Vacsoravendég voltam: Fehér Annánál72
Későnyári kertünk74
Illatbarikád76
5. szám
A jó magyar konyha
Íze a régi: zellerkrémleves4
Márton-napi libatoros6
Mesterfogások8
Édesanyám főztje: Puskás Ferenc10
Öt férfi főzőkanállal: A Barbaro együttes14
Világasztal
Nádpálinkát az isteneknek16
Történelem dobozban18
A karcsúság titka19
Szakácskönyvkritika20
Toulouse-Lautrec örömei22
Sherry26
Korszerűen, egészségesen
Az étel a legjobb orvosság: az élesztő29
Vegetáriánusoknak30
Jó falatok tejcukorérzékenyeknek33
Az én reformkonyhám: a brokkoli34
Mikrohullámhosszon36
Piac
A kertek királynője: a szőlő44
Pillantás a piacra49
A svéd recept50
Mazsolás reform51
Lépésről lépésre
Szüreti torta52
Kezdőknek: székelykáposzta55
Haladóknak: töltött kellabda57
Takarékosan
Kár érte!59
Olcsó oldalak60
Fortélyok62
Juli-suli
Változtassunk rossz szokásainkon64
Az év háziasszonya65
Keverem-kavarom66
Konyha és környéke
Tömörkény István: Kis pogácsák70
Rétesek raffináltan72
Vacsoravendég voltam: Kováts Krisztánál74
Krumplisnyomottas76
Őszi kertünk77
Haspók
Melléklet vállalkozó kedvű gyerekeknek39
6. szám
Jeles napok
Kosztolányi Dezső: Ajándék3
Advent4
Mikulás - Luca-nap5
Karácsonyeste6
Szilveszter - Újév7
A jó magyar konyha
Íze a régi: Rántott pontyderék8
Édesanyám főztje: Várszegi Asztrik10
Évfordulók nyomában12
Olvasók receptjei14
A legjobb mézesek15
Disznótor16
Férfiak főzőkanállal: Papp-papa és Papp-fiúk20
Világasztal
Mormon karácsony22
Smirnoff vodka24
Cocteau koktélok28
Korszerűen, egészségesen
Az étel a legjobb orvosság: a mák32
Az én reformkonyhám: a póréhagyma34
Helyettesíti az olajat, pótolja a zsírt37
Mikrohullámhosszon43
Mikor mit együnk?44
Jó falatok nehéz napokra45
Vegetáriánusoknak46
Lépésről lépésre
Pontyhalászlé kezdőknek50
Briósban sült halpástétom haladóknak53
Dávid torta56
Piac
Szakácskönyvkritika55
Pillantás a piacra59
Sütve, főzve tök jó62
Juli-suli
Terítés65
Keverem-kavarom66
Takarékosan
Tészták ünneplőben68
Olcsó oldalak70
Az én ünnepi forgatókönyvem71
Fortélyok72
Konyha és környéke
Vacsoravendég voltam a Vitray családnál74
Téli kertünk77
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Magyar Konyha 1994/1-6. Magyar Konyha 1994/1-6. Magyar Konyha 1994/1-6. Magyar Konyha 1994/1-6. Magyar Konyha 1994/1-6. Magyar Konyha 1994/1-6.

A számok borítói kissé kopottak, töredezettek.

Állapot:
1.990 ,-Ft
18 pont kapható
Kosárba