Közel 4.000 kötet Minikönyvek témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Nulladik Típusú Találkozások 1995. június

NTT - IV. évfolyam 6. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: CO-NEXUS Print-teR Kft.-Szikra Lapnyomda Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: Nulladik Típusú Találkozások
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Tartalom

Ufót fogott a Nimitz? 2
A CIA eddig titkos dokumentuma szerint a Nimitz repülőgép-anyahajón 1991 augusztusában földönkívüli űrhajó landolt. Utasait azóta is fogva tartják valahol az USA-ban.
Távsebészet 8
Néhány év múlva már olyan robotokkal végezhetnek műtéteket az orvosok, amelyek műholdak segítségével akár több ezer kilométer távolságból irányíthatók.
Az egyetlen túlélő 11
A skorpión még az atombomba sem fog. Az algériai sivatagban végrehajtott föld alatti atomrobbantás után az összes élőlény elpusztult, a skorpiók azonban nem. Mi a titkuk? Ezt vizsgálják a szakértők.
Vérkönnyek és madonnák 16-17
Minden kétséget kizáróan valódi könnyek folynak azoknak az olaszországi madonnaszobroknak a szeméből, amelyekről a világsajtó az elmúlt hetekben rendszeresen beszámol.
A halál négyszer kopogtat 18
A modern asztrológia már a számítógép segítségével tervezi a jövőt. Életünkben négyszer találkozunk a halállal, de a komputer sem tudja megállapítani, melyik kopogtatás lesz az igazi...
Épül az Ariane 5 32
Európa legnagyobb űrbázisán, Francia Guayanában készül a nagy attrakció: a 7 tonna hasznos terhet cipelő rakéta elindítása. Az indulást ez év novemberére tervezik.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem