Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú)

Szerző
Kiadó:
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott vászon Gottermayer kötés
Oldalszám: 140 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 31 cm x 24 cm
ISBN:
Megjegyzés: A címlap hiánya miatt a könyvészeti adatok nem beazonosíthatók. Számos fekete-fehér reprodukcióval. A Pesti Napló előfizetőinek készült kiadás. Aranyozott, dombornyomott, illusztrált vászon kötésben, Gottermayer Nándor könyvkötészetéből. Hornyánszky V. cs. és kir. udvari könyvnyomdája nyomása.

Előszó

Úton jártunkban nemcsak előre törtetünk, hanem meg is pihenünk. Még a haladás útján is ilyenformán járunk. És pihenés közben vissza-visszapillantgatunk a megtett útra. Emlékezünk a stációinkra. Ez... Tovább
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú) A magyar festőművészet albuma (rossz állapotú)

A borító foltos, sarkai sérültek, amatőr módon javítottak. A könyv kötése megtört, amatőr módon javított, néhány lap foltos, néhányon gyermekrajz található. Az előzék-, elő- és címlap, valamint 9 színes képmelléklet hiányzik a könyvből. Az 1-4., 37-52., 75-78., 103-104., 111-112. oldal hiányzik.

Állapot: Rossz
2.700 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba