| Edd meg, amit főztél! | 6 |
| Előzetes a legfontosabb dolgokról | |
| A megfelelő készülék kiválasztása | 6 |
| A főzés egyedülálló élmény | 8 |
| Vendégeket hívunk | 9 |
| Receptekkel kapcsolatos javaslatok | 11 |
| Ínyenceknek ajánljuk | 12 |
| Laktató hús- és szárnyasételek | |
| Hátszínsült cheddar sajttal | 14 |
| Stilton sajt pármai sonkával és dinnyével | 16 |
| Nyárson sült csirkefalatok mogyorómártással | 18 |
| Nyárson sült pulykafalatok szalonnába tekert aszalt szilvával | 20 |
| Nyárson sült pulykamáj ananásszal | 21 |
| Saltimbocca római módra | 22 |
| Bárányborda fokhagymás vajjal | 24 |
| Szűzérmék ínyenceknek | 25 |
| Nyárson sült bárányfalatkák almával és paprikával | 26 |
| Kacsamell burgundiban párolt körtével és rokfortmártással | 28 |
| Bélszínfilé rókagombával | 30 |
| Bárányborda sajtos bagettel | 31 |
| Diana őzsült fügével | 32 |
| A tenger kincsei | 34 |
| Finom ételek halból és a tenger gyümölcseiből | |
| Raclette-ben sült kagyló | 36 |
| Kalóznyárs | 38 |
| Kelkáposztába göngyölt laposhal | 39 |
| Garnéla tejszínes chilimártással | 40 |
| Jambalaya grillezett tengeri herkentyűkkel | 42 |
| Lazacszeletek zöldségkörettel | 44 |
| Nyárson sült kagyló raclette-spagettivel | 45 |
| Füstölt sült hal burgonyával | 46 |
| Főszerepben a zöldség | 48 |
| Különleges zöldség- és krumpliételek | |
| Brokkoli juhsajttal és fenyőmandulával | 50 |
| Serpenyős burgonya szalonnával | 51 |
| Édeskömény tejszínes mártással | 52 |
| Töltött gomba | 54 |
| Sajtos krumpli | 55 |
| Gombás szendvicsfalatkák | 56 |
| Csőben sült cukkini és paradicsom | 58 |
| Sült banán curryvel ízesítve | 59 |
| Padlizsán paradicsomszósszal és mozzarellával | 60 |
| Serpenyős laskagomba | 61 |
| Bulgur fűszeres tofuval | 62 |
| Sikeres szimiózis: sajt és raclette | 64 |
| Spenótos kölesgolyóbisok | 66 |
| Lencsés kölesgombóckák | 68 |
| Burgonyatócsni | 69 |
| Spenóttal-sajttal töltött palacsinta | 70 |
| A legjobb ráadás | 72 |
| Fenséges saláták és körítések | |
| Keleties babsaláta | 74 |
| Borsmustár pecorino sajttal | 75 |
| Tavaszi saláta | 76 |
| Színes zöldségtál | 78 |
| Babsaláta avokádóval | 79 |
| Paradicsomszeletre ültetett articsókaszív | 80 |
| Paradicsom mozzarellával | 81 |
| Főtt rizs | 82 |
| Rizs keleti módra | 84 |
| Polentaszeletek | 86 |
| Szélesmetélt mascarponéval/azzurróval | 88 |
| A mártogatás örömei | 90 |
| Fantasztikus szószok és mártások | |
| Tejszínes sárgabarackszósz | 92 |
| Répaszósz mogyoróval | 93 |
| Padlizsánkrém | 94 |
| Paprikaszósz | 96 |
| Szilvaszósz portóival | 97 |
| Avokadómártás | 98 |
| Currys banánmártás | 99 |
| Paradicsomszósz olívával | 100 |
| Fűszeres tofukrém | 101 |
| A csábító kísérők - italok | 102 |
| Almaszósz hagymával | 104 |
| Fűszeres mártás 4-féle gyümölcsből | 106 |
| Fűszervaj | 108 |
| Hagymás almakrém - kenyérre | 110 |
| Currys szezámkrém - kenyérre | 111 |
| A vendégség koronája | 112 |
| Ellenállhatatlan finom desszertek | |
| Sárgabarack kalappal | 114 |
| Eper rikottával tetézve | 115 |
| Banán kókuszburokban | 116 |
| Őszibarack-saláta ribizlivel | 118 |
| Ananászkarikák kiviöntettel | 119 |
| Egzotikus gyümölcssaláta | 120 |
| Málnasörbet | 122 |
| Betűrendes tárgymutató | 124 |