1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A felkelő nap mosolya (dedikált példány)

Kozma L. György útirajza

Szerző

Kiadó: Dacia Könyvkiadó
Kiadás helye: Kolozsvár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 220 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kozma L. György szerző által dedikált példány. Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
Amerikai fiatalok hangos csoportja az Ordzsonikidze fedélzetén, a hajó tatjában. "Sapporo" márkájú üres sörösüvegeket dobálnak egymás után a levegőbe, és hangos üdvrivalgásban... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
Amerikai fiatalok hangos csoportja az Ordzsonikidze fedélzetén, a hajó tatjában. "Sapporo" márkájú üres sörösüvegeket dobálnak egymás után a levegőbe, és hangos üdvrivalgásban törnek ki, valahányszor egyikük célba talál, és szilánkeső hull a habokba.
Két napra vagyunk Oszakától, a Japán-tengeren hajózunk. Egyszerre a hangosbemondóra leszek figyelmes: orosz, angol és japán nyelven jelenti be, hogy ismét új időzónába léptünk. A "változatosság kedvéért" most nem előre-, hanem hátraigazítjuk eggyel a mutatókat. Egészen elszoktunk már az otthoni időszámítástól.
Feltűnnek az első emberlakta és lakatlan japán szigetek. Tudom, több mint háromezer van belőlük. Erősen figyelek: ez már Japán.
Igen, Japán - gyermekkori álmaim oly távoli, oly elérhetetlen tárgya, bélyeggyűjtő-korom egzotikuma, mikor térképpel magam előtt, gondolatban, játékból, hosszú téli délutánokon bejártam az egész világot.
Egy legenda jut eszembe Nippon születéséről. Eszerint a Teremtő lándzsájával felkavarta a tengert, majd feltartva a lándzsát, a szétcsöppenő vízcseppek mind szigetekké szilárdultak. Vissza

Kozma L. György

Kozma L. György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kozma L. György könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A felkelő nap mosolya (dedikált példány) A felkelő nap mosolya (dedikált példány) A felkelő nap mosolya (dedikált példány) A felkelő nap mosolya (dedikált példány) A felkelő nap mosolya (dedikált példány) A felkelő nap mosolya (dedikált példány) A felkelő nap mosolya (dedikált példány)

A borító kopottas.

A címlapon a szerző, Kozma L. György névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
3.340 ,-Ft
17 pont kapható
Kosárba
konyv