850.619

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Egy év a konok zsarukkal

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 303 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 963-14-1658-5

Fülszöveg

Torda Tamásné irodai alkalmazott a Budai Filmlaboratóriumban ebéd után megissza egy üveg tonik megmaradt felét, majd még aznap meghal, iszonyú kínok között. Ki ölte meg, miért? Semmiért? Mókából?!
Egy budapesti, XIV. kerületi ház előtt egy barna bőrű, arabnak látszó férfi holttestét találják meg. Gyilkosság történt, az orvosi vizsgálat szerint kegyetlen, feltehetőleg bosszúálló. Ki ölte meg ezt az idegent, akinek feltűnő jegye a nem éppen világvárosian elegáns öltözékéhez tartozó aranycipő? De még inkább: kik körében mozgott, milyen céllal tartózkodott Magyarországon az áldozat, tartózkodtak itt a barátai és gyilkosai, és milyen turisztikai-idegenforgalmi-alvilági környezetben, a valutázás és a prostitúció milyen hazai közegében töltötték napjaikat?
Egy idős asszonyt ismeretlen tettes agyonver egy IX. kerületi házban. Még aznap éjjel egy vén csavargót agyonvertek, szintén a IX. kerületben. Még aznap egy VI. kerületi házban női holttest zuhan ki egy szekrényből, torkát dikiccsel... Tovább

Tartalom

A zsaruk meg én5
Kedélyes rémtett10
A malom közben őröl77
Férfi - arany cipőben103
A malom közben őröl212
Szenvedő gyilkos215
Aztán folytatódik301

Kristóf Attila

Kristóf Attila műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kristóf Attila könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem