1.031.433

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szajol

Szerkesztő

Kiadó: Szajol Község Önkormányzat
Kiadás helye: Szajol
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Készült 1000 példányban. Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Őszinte örömmel és tisztelettel köszöntöm Önöket abból az alkalomból, hogy kezükbe vették kiadványunkat, mely - jóllehet csak vázlatosan, de mégis a számunkra legfontosabb település - Szajol község... Tovább

Előszó

Őszinte örömmel és tisztelettel köszöntöm Önöket abból az alkalomból, hogy kezükbe vették kiadványunkat, mely - jóllehet csak vázlatosan, de mégis a számunkra legfontosabb település - Szajol község történetét dolgozza fel.
Azért tartjuk fontosnak az ilyen jellegű munkák közreadását, mert ezáltal képet kaphatnak az olvasókat a település korábbi életéről, megismerhetik múltját, jelenét és formálhatják jövőjét is egyben.
Mi, akik évtizedek óta itt élünk, ezt a települést tekintjük otthonunknak és felelősséget is érzünk iránta minden olyan területen, amelyek az itt élők életminőségének javítását szolgálják. Talán szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy mi szajoliak lokálpatrióták vagyunk, mert minden igyekezetünkkel az akarjuk, hogy községünk minél inkább az itt lakók otthonává váljon. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv