A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Zelda és F. Scott Fitzgerald

Szerző
Fordító
Róla szól

Kiadó: Glória Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím: Híres párok
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN: 963-9283-19-3
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A mágia, melyet az "álompár", Scott és Zelda Fitzgerald űz, s amellyel kortársaira hat, szinte leírhatatlan. Egy egész nemzedék ismer magára Fitzgerald korai novelláiban és regényeiben, abban, ahogy ezek az alakok beszélnek, cselekszenek és gondolkodnak: ahogy életüket élik. Lenyűgözve figyelik, hogyan tükröződnek, kapnak szárnyra sajtóban, reklámban az ő bálványaik, miképp sokkolják tüneményes fellépésükkel a nyilvánosságot. Ez a könyv kísérlet arra, hogy bármiféle elfogultság és szépítgetés nélkül, személyes hibákat s felelősségeket egyoldalúan nem keresve értsük meg a jellemeket és tehetségeket, a hátteret, az életkörülményeket, azt a "történelmi órát", mely a sorsokat alakította, hogy Scott Fitzgeraldból és Zelda Sayre-ből pár legyen - s hogy Scott és Zelda, ki-ki a maga módján, ekképpen tönkremenjen.

Kyra Stromberg

Kyra Stromberg műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kyra Stromberg könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv