1.031.442

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mirelite ételek nyugdíjasoknak

Szerző

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 14 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 12 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Korunkban egyre nagyobb jelentőségű és az egészség megóvásában döntő a helyes táplálkozás. A korszerű étkezés már egészen fiatal korban is ajánlatos, de az idős emberek étrendjének összeállítása... Tovább

Előszó

Korunkban egyre nagyobb jelentőségű és az egészség megóvásában döntő a helyes táplálkozás. A korszerű étkezés már egészen fiatal korban is ajánlatos, de az idős emberek étrendjének összeállítása még különösebb gondot igényel. A nehezen emészthető, magas kalóriaértékű, sok szénhidrátot tartalmazó ételek helyett a fehérjedús, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag ételek fogyasztása az ésszerű.
A Mirelite gyorsfagyasztott főzelékek, félkész- és készételek az ilyen típusú étrendhez széles választékot nyújtanak, és egész évben lehetőséget adnak a változatos főzelékek, egytálételek készítéséhez.
A Mirelite gyorsfagyasztott készítmények megkönnyítik a vásárlást, csökkentik az ételek elkészítésével járó munkát. Nem kell a zöldségek tisztításával vesződni, s a főzéshez szükséges idő is jelentősen lerövidíthető.
A változatos ízű, az idős emberek számára is könnyen emészthető ételek elkészítéséhez, a helyes étrend kialakításához nyújt segítséget ezzel a receptfüzettel a Mirelite.
A receptekben megadott mennyiségek egy-három személy részére elegendőek. Vissza

L. Deli Magda

L. Deli Magda műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: L. Deli Magda könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Mirelite ételek nyugdíjasoknak
Állapot:
840 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba
konyv