1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A tanulás alapvető kézikönyve

Szerző

Kiadó: Media Nox Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 273 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 27 cm
ISBN: 963-861-179-0
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Csaknem mindenki egyetért abban, hogy önmagunk javításához és az életben való előrejutáshoz képesnek kell lennünk tanulni. Az olyan személyes és szakmai eredmények, mint az iskola elvégzése, vagy... Tovább

Előszó

Csaknem mindenki egyetért abban, hogy önmagunk javításához és az életben való előrejutáshoz képesnek kell lennünk tanulni. Az olyan személyes és szakmai eredmények, mint az iskola elvégzése, vagy előléptetés a munkahelyen, gyakran kizárólag attól függenek, hogyan képes valaki tanulni, és alkalmazni, amit megtanult. De hogyan szerzi meg az ember ezt a képességet?
A válasz ebben a tanulási jártasságok javítására szolgáló gyakorlati útmutatóban áll. Ez a könyv tartalmazza a tanulás első tényleges technológiáját, amelyet az amerikai író és oktató, L. Ron Hubbard fedezett fel.
L. Ron Hubbart tanulási technológiáját oktatás és tanulók nagy lelkesedéssel és sikerrel használják világszerte - mert működik. Ezt Ön is felfedezheti saját maga számára a könyv fejezeteinek egymás utáni elolvasása és a megadott gyakorlatok végzése közben. A tanulás alapvető kézikönyvét tanulhatja otthon, úgy, hogy a gyakorlati feladatokat papírra vagy egy jegyzetfüzetbe írja le, vagy tanfolyami oktatás formájában, az Applied Scholastics International keretei között.
A könyvet és a benne szereplő gyakorlatokat úgy állítottuk össze, hogy az összes lépés lelkiismeretes elvégzésével nem csupán hasznos ismereteket sajátít majd el, de gyakorlatot szerez az ismeretek eredményes alkalmazásában is.
Életünk minősége tanulási képességünktől függ. Ezzel az életbevágó új technológiával bármely tárgy megtanulása lehetővé vált.
A szerkesztők Vissza

Tartalom

Miért tanulunk?1
A tanulás akadályai21
A meg nem értett szavak kezelése69
Hogyan használjuk a szótárt?111
A demonstráció használata129
A szótisztázás módszerei143
Edzés és ellenőrzés201
Tanuljunk meg megtanulni!213
Összefoglalás257
A szerzőről261
Szójegyzék263
További felvilágosítás267
Alkalmazott Oktatáselméleti csoportok és szervezetek268

L. Ron Hubbard

L. Ron Hubbard műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: L. Ron Hubbard könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv