1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Futballkalendárium 2000-2001

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Aréna 2000
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 260 oldal
Sorozatcím: Stadion könyvtár
Kötetszám: 12
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-86167-0-9
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kiadónk sorozatának nyolcadik darabja újdonságot jelent: először készült Magyarországon ilyen jellegű kötet a labdarúgásról. Egyetlen könyvbe sűrítve elolvashatják, s reményeink szerint évekre... Tovább

Előszó

Kiadónk sorozatának nyolcadik darabja újdonságot jelent: először készült Magyarországon ilyen jellegű kötet a labdarúgásról. Egyetlen könyvbe sűrítve elolvashatják, s reményeink szerint évekre szóló, hasznos kézikönyvként forgatják az évezred utolsó esztendejének futballhistóriáját.
Felidézhetik a PNB válságos hónapjait, hogyan küzdött három-négy csapat is a megszűnés ellen, s hogy miért kellett végül Nagylaki Kálmánnak bedobnia a Szeged törülközőjét. Végigolvasva a magyar válogatott találkozóinak történetét, kibontakozhat előttünk Horváth Ferenc fantasztikus sorozata, amely az északírek ellen idegenbeli győzelmet hozó találattal indult, s a litvánok elleni találkozón zárult. Góljai közül neki is, s talán önöknek is az Európa-bajnoki ezüstérmes olaszok elleni két találat volt a legemlékezetesebb. De szinte újra végigélhetik a nemzetközi labdarúgás legparádésabb pillanatait, a Real Madrid nyolcadik diadalát a bajnokcsapatok mezőnyében, a Galatasaray - első török klubként elért - sikerét az UEFA- és az európai Szuperkupában, a portugálok fájdalmát és a hollandok gyászát a kihagyott tizenegyesek miatt az Eb elődöntőjében, s a semmi máshoz nem hasonlítható izgalmakat a Franciaország-Olaszország fináléban. Szinte napról napra nyomon követhetik, hogy került át a világ legdrágább és legjobban kereső játékosa, Luis Figo a Barcelonából a „királyi klubba", s hogy hogyan vezetett a Ferencváros útja itthon, a hullámhegyeken és hullámvölgyeken át a bajnoki tabella tetejére az utolsó őszi fordulóban.
Büszkék vagyunk arra, hogy ismét valami újdonsággal kedveskedhetünk olvasóinknak. Korábbi kiadványainkban - például a Magyar Sportévkönyvben, vagy a Futballévkönyvben - találhattak hasonló típusú rovatokat hűséges olvasóink, ám ez az összeállítás a maga műfajában sokkal részletesebb minden korábbi vállalkozásunkénál.
Bízunk abban, hogy végigolvasva a 2000. esztendő kalendáriumát, elégedetten teszik majd vissza a könyvespolcukra a Futballkalendáriumot, mondván, ez volt az év, az évezred utolsó esztendeje a világ és Magyarország labdarúgásában. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Futballkalendárium 2000-2001 Futballkalendárium 2000-2001 Futballkalendárium 2000-2001

A gerinc megtört.

Állapot:
2.480 Ft
1.240 ,-Ft 50
10 pont kapható
Kosárba
konyv