1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

99 Torten und Gebäck mit 33 Farbfotos

99 sütemény és torta 33 színes ételfotóval

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Corvina
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: 99-33
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN: 963-13-2328-5
Megjegyzés: 33 színes ételfotóval.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Teasütemények
Egyszerű teasütemények
Töltött apró teasütemények és változataik
Diós habcsók
Mandulás koszorú
Mandulás-cseresznyés golyóbisok
Mandulás-mézes ropogtatós
Vaníliás szarvacskák
Boszorkánypogácsák
Mézes csók
Zebra
Mézes puszedli
Hólabda
Ischler fánk
Pozsonyi patkó (diós-mákos)
Omlós töltött táska
Köznapi lekváros táska
Mozart-golyó - bécsi specialitás (sütés nélkül)
"Dalauzi" - örmény specialitás
Gyümölcskenyerek
"Plum-cake"
Gyömbérkenyér ("Ginger bread")
Habszelet
Püspökkenyér
Vajas töltött tészták
Mami pitéje - alaprecept
Krémes kocka
Bögrés-mákos
Diós-csokoládés kocka
Női szeszély
Rákóczi túrós
Diókrémes szelet
Spórolós Böske citromos szelete
Hókocka
Mézes-béles
Karamell szelet
Kókusz tekercs
Olajban sült tészták
Mazsolás-mandulás fánkocskák
Csöröge fánk
"Able-Mama" - erdélyi örmény specialitás
"Istenek roládja" - szicíliai különlegesség
Kelt tészták
Kelt tészta készítése - alaprecept
Ferdinánd szelet
Bukta és változatai
Aranygaluska
Rózsatorta
Töltetlen torták
Margarétatorta - alaprecept
Sárga torta (sütőtökből)
Burgonyatorta
Répatorta
Svájci rizstorta
Ánizsos gesztenyetorta
Citromos rizstorta
Mandulás daratorta
Svéd mandulatorta
Pisztáciás (vagy mogyorós) kakaótorta
Csokoládés mogyoróscsók-torta
Mogyorós csokoládétorta
Csúnyácska-finom mogyoróstorta
Görög torta
Sacher torta
Töltött torták
Moldáviai túrótorta
Mindenki túrótortája
Gazdag túrótorta
Lúdláb-torta
Csokoládés csokoládétorta
Diplomatatorta
Mazsolás-habcsók piskóta
Csillag-torta
Kávétorta (sütés nélkül)
Kávétorta
Brazil torta
Trudi mogyorótortája
Frankfurti grillázstorta
Házi puncstorta "Marinka módra"
Részeges torta
Gabri-Ella pompás diótortája
Napóleontorta (sütés nélkül)
Kétszínű óriás torta
"Bomba"-jó torta
Orosz krémtorta
Vegyes finomságok
Keksz-tekercs (sütés nélkül)
Töltött kuglóf
Mazsolás-mandulás kuglóf
Rumos kuglóf ("Rumbabá")
Csokoládéfelfújt
Csokoládés fánkpiramis ("Profiteroles")
Rakott kifli
Mazsolás rizsfelfújt (Rizskoch)
Stíriai metélt
Somlói galuska
Salzburgi galuska ("Salzburger Nochkerin")
Mágnás (csúsztatott) palacsinta
Krémes-gyümölcsös palacsinta
Gundel-palacsinta
Erdélyi rakott túrós palacsinta
Függelék
Néhány hasznos tanács
Piskótatészta és változatai
Vizes piskóta
A képviselőfánk tésztája
Palacsinta
Főzött krémek:
Vaníliakrém-alaprecept
Csokoládé- (kakaó-), kávé-, karamellkrém
Csokoládémártás (meleg)
Cukormázak készítése (a legegyszerűbb módon)
Royal-máz
Csokoládémáz készítése étcsokoládéból
Borsodó (borhab)
Gőzfürdő
Fontos tudnivalók a felfújtak készítéséhez
Hogyan győződhetünk meg arról, friss-e a tojás?
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv