kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Timp Kiadó-Lavik 92 Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 96 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 20 cm |
| ISBN: | 978-963-9614-49-9 |
| Megjegyzés: | Faddi Varga János szerző által dedikált példány. Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Előszó - a reneszánsz konyha | 8 |
| Étkek, melyek elöl járulnak | |
| Faddi kárász | 14 |
| Nyelv aszpikban mandulás tormával | 18 |
| Őzpástétom tésztában csipkebogyó mártással | 20 |
| Fűszeres égetett bor (Fűszerkonyak) | 22 |
| Halsaláta gyümölcsbe bélelve | 26 |
| Halpástétom | 28 |
| Pulykapástétom | 30 |
| Következnek immár a meleg étkek | |
| Tárkonyos vaddisznóleves | 36 |
| Királynőleves májtallérokkal | 38 |
| Káposztás bárány | 42 |
| Sodrott hús leizzasztott köleskásán | 44 |
| Nyúlfi fokhagymával, tejfölös lében | 46 |
| Káposztás-húsos gombócok | 48 |
| Köleskása aszalt szilvával díszítve | 52 |
| Hagymás vér | 54 |
| A sültek következnek | |
| Ropogós harcsa | 58 |
| Töltött tyúk sütőharangban sütve | 60 |
| Malacsült | 64 |
| Szalonnával tűzdelt sült galamb kapormártással | 66 |
| Zöldséges pecsenye párolt mogyoróhagymával | 68 |
| Juh almával bélelve, nyárson | 72 |
| Nyárson sült nyúl töltve | 74 |
| Étek végi fogások | |
| Mazsolás kalács | 78 |
| Birssajt | 80 |
| Káposztás húsos batyu | 82 |
| Házi sajt | 86 |
| Mandulás-mézes gyümölcskenyér | 88 |
| Mandulakásával töltött alma | 90 |
| Mazsolás, littáriumos túrós béles | 92 |
| Tízéves a Királyi Szakács cím | 94 |
| Forrásmunkák | 96 |