A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Laktózmentes receptek

110 laktózintolerancia, típusai és kezelése, tiltott és ajánlott élelmiszerek, recept leírások

Szerző

Kiadó: Magnusz Könyvkiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 144 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-615-5655-64-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


A tejcukor-érzékenység (laktózérzékenység) a tejcukor emésztésének a zavara.
A laktózmentes vagy laktózszegény étrend megfelel a magyar táplálkozási ajánlásnak, tehát tartalmaz tejet és tejterméket, és úgy van összeállítva, hogy annak laktóztartalma ne haladja meg a még tolerálható mennyiséget.
Ez a könyv azoknak készült, akiknél tejcukor érzékenységet diagnosztizáltak, és mindennapi életükben gondot okoz, hogyan tehetnék változatosabbá étkezéseiket. A receptek amellett, hogy szélesítik a fogyasztható ételek sorát, a gyógyulásban is segítenek. Fő a változatosság! Készítsenek színes, tápanyagokban gazdag ételeket! Próbáljanak ki új, eddig ismeretlen alapanyagokat is! Merjenek kísérletezni!
Remélem, hogy nem csak a laktózérzékenyek lelik örömüket ebben a receptes könyvben, hanem bárki más is, aki szeretne egészségesen táplálkozni, vagy új ízeket kipróbálni.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Osgyáni Gabriella

Osgyáni Gabriella műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Osgyáni Gabriella könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem