1.034.209

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A penge élén

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Agave Könyvek
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 208 oldal
Sorozatcím: Matt Scudder
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-986-828-1
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

„A Broadway-n sétáltam észak felé, és senkinek sem adtam esélyt, hogy pénzt kérjen. Ha egy igazi nyomozóirodánál dolgoznék, gondoltam, akkor az ügyfeleimnek többét tudnék adni a pénzükért, hatékonyabban és hatásosabban tudnám végezni a munkámat, mint ahogy most teszem. Most ugyanis úgy dolgozom, mint egy trencskós menekült egy ezerkilenszáznegyvenvalahányas filmből."
Nem ok nélkül hívják a Pokol Konyhájának: a mocskos utcákon, a sötét kapualjakban és a még sötétebb sikátorokban hajléktalanok és narkósok járnak, akár a szellemek. A környék ura a véres henteskötényt viselő Mickey Ballou. Az exzsaru és expiás Matt Scudder már olyan régen elvesztette az ártatlanságát, hogy nem is emlékszik rá. Most megpróbál józan maradni egy városban, ami lassan kifordul magából. Egy lányt keres, aki szebb álmok reményében érkezett Manhattanbe. Nyomozása közben szerelmet talál és halált, csak éppen néha nagyon nehéz megkülönböztetni őket.

Lawrence Block

Lawrence Block műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lawrence Block könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv