1.034.751

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nunquam

Nunquam

Szerző

Kiadó: Faber & Faber Limited
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 282 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 0-571-09760-x
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Lawrence Durrell Aphrodité lázadása című ciklusának második regénye a Nunquam. Hőse, Felix Charlock, a fiatal feltaláló egyre inkább belebonyolódik egy, az egész világot behálózó szervezet, a Cég dolgaiba, melynek tulajdonosa a titokzatos Merlin. Az első regény végén elhunyt Iolanthe, Charlock szerelme most robot formájában éled újjá, aki végül is végérvényesen elpusztítja saját magát, a Cég vezetőjével együtt. A regény a Cég szerződéseinek elégetésével ér véget, de senki nem tudja, hogy ez bármiféle változást is fog-e okozni.
A regények igen sok utalással vannak teli, és nagy részben tükrözik az 1968 májusában történt párizsi tüntetések politikai feszültségeit, illetve Durrell érdeklődését Nietzsche gondolatai iránt.

Lawrence Durrell

Lawrence Durrell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lawrence Durrell könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv