1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Különös Tárgyak Múzeuma (minikönyv) (számozott)

Tudományos-fantasztikus történetek

Szerző
,
Kiadó:
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Bőr
Oldalszám: 171 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 7 cm x 6 cm
ISBN:
Megjegyzés: Számozása: 155 Számozás színe: Kék Kiadott példányszám: Készült 1000 példányban, 1-100-ig piros számozással, kézi színezésű grafikákkal, rézlemez betéttel, fehér nyl-bőrbe, 101-200-ig zöld számozással, világos okker nyl-bőrbe, 201-1000-ig fekete számozással, bordó műbőrbe kötve jelent meg. Nyomda: Somogy megyei Nyomdaipari Vállalat Kereskedelmi forgalomba nem került. Fekete-fehér illusztrációkkal. A könyv pontos mérete: 57 x 68 mm.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Bevezető a rendhagyó katalógushoz

"Amikor először hallottam a KTM megnyitásáról, megtekintettem az összegyűjtött csodálatos szerkezeteket, tárgyakat, az elme szüleményeit. Mindig érdekeltek a... Tovább

Előszó

Bevezető a rendhagyó katalógushoz

"Amikor először hallottam a KTM megnyitásáról, megtekintettem az összegyűjtött csodálatos szerkezeteket, tárgyakat, az elme szüleményeit. Mindig érdekeltek a különös, titokzatos dolgok. Gyermekkorom kedvenc olvasmányai közé tartoztak a kísértet- és rémhistóriák, olyan fantasztikus történetek, amik csodálatos találmányokról szóltak. Gagarin mérnök hiperboloidja, Vasvakondok stb. Így aztán komoly anyagi áldozatra is hajlandó voltam. Amikor a dolog realizálódott, elhatároztam, hogy jegyzeteket készítek a látottakról. Először útinapló-félére gondoltam. Később az anyag növekedése, precízsége túlnőtte eredeti elképzeléseimet. A lehetőség adva volt. Megragadtam.
A szerencse is mellém szegődött. Ugyanis a híres, magyar származású Tot Stefan úr, a múzeum tulajdonosa személyesen kalauzolt, mindent elmagyarázott. Nagylelkűen engedélyt adott a kiállított anyagok történeteinek közlésére is. Nem kért érte semmit. Azonban tréfásan kikötötte, hogy csak akkor áll az alku, ha dicsérem múzeumát. Itt mindjárt le is rovom kedves kötelességemet, mert végignézve a kiállított anyagot, az elragadtatástól szóhoz sem jutottam, ezért megsúgom Önöknek: ilyent még nem láttam.
Kikiáltom: a Különös Tárgyak Múzeumát a ma emberének MEG KELL NÉZNIE!
Mielőtt a kiállított különleges tárgyak történetét, ha úgy tetszik, leírását, elkezdeném, néhány szóval a környezetet ismertetem, mintegy keretet adva az egésznek. Ugyanis ez sem mindennapi."
Vissza

Tartalom

Bevezető a rendhagyó katalógushoz5
Álomgép13
Dicsőséggép27
Lélekgenerátor39
Reménytabletta45
Tércsökkentő57
A kék golyó65
Láthatatlan anyag81
Gravipont91
Feketesugár-vető99
Antimágnes109
A fekete korong117
Teleporta131
Az agy141
A tükör155
A Föld Hangja164

Lázár Gyula

Lázár Gyula műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lázár Gyula könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv