1.034.801

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

61 óra/Azt beszélik/A genfi átverés/Grace

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Reader's Digest Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 574 oldal
Sorozatcím: Reader's Digest - Válogatott könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-289-138-5
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Lee Child: 61 óra
Jack Reacher, a katonai rendészből lett magányos igazságosztó folytonos utazásai során most éppen a jégveremhez hasonló Dél-Dakotában keresi magának a bajt. Hóvihar miatt kell... Tovább

Előszó

Lee Child: 61 óra
Jack Reacher, a katonai rendészből lett magányos igazságosztó folytonos utazásai során most éppen a jégveremhez hasonló Dél-Dakotában keresi magának a bajt. Hóvihar miatt kell napokig rostokolnia az egyik kisvárosban, Boltonban, ahol kábítószer-terjesztő motoros banda tanyázik, a rendőrkapitányságon rend helyett káosz uralkodik, és egy nyugdíjas könyvtárosnő halálos veszélyben van. Jack Reacher egészen váratlan helyekről kap segítséget, hogy azt tegye, amit máshol is szokott; igazságot szolgáltat.

Jill Mansell: Azt beszélik...
Tilly Cole-t éppen elhagyta a barátja, és szeretne változtatni az életén, amikor megakad a szeme egy újsághirdetésen: „élvezetes munka vidéki házban". Hirtelen ötlettől vezérelve jelentkezik az állásra, maga mögött hagyva addigi londoni életét, hogy a takaros kisvárosba, Roxborough-ba költözzön. Azonban nem kell hozzá sok idő, hogy pletykák, álnok cselszövések és heves rivalizálások középpontjába kerüljön, miután szemet vet a település legkívánatosabbnak tartott pasijára, Jack Lucasra.

James Twining: A genfi átverés
Olaszország fővárosában, Rómában rövid időn belül három embert ölnek meg brutálisan, és Allegra Damico rendőr hadnagy arra gyanakszik, hogy a bűnesetek között valamilyen összefüggés van. Eközben a visszavonult műkincstolvaj, Tom Kirk Las Vegasban kezd nyomozni egy ellopott Caravaggio-festmény után. A bűnjelek egyértelműen Rómába vezetnek, és Kirk immár Damico oldalán próbálja leleplezni azt az olasz csempészbandát, amely felbecsülhetetlen értékeket tulajdonított el a világ múzeumaiból.

Richard Paul Evans: Grace
Egy havas téli éjszakán a tizennégy éves Eric úgy dönt, hogy menedéket nyújt egy otthonról megszökött lánynak, Madeline Grace Webbnek, a kertjük hátsó részében megbújó kis faházban. 1962- ben járunk, a kubai rakétaválság évében, amikor a világ veszélyesen közel kerül az atomháborúhoz. A lány különleges képességek birtokában a gyertya lángjában látja a jövőt, és az események még közelebb hozzák egymáshoz a két fiatalt. Vajon beteljesedhet-e a szerelmük, vagy az élet más forgatókönyvet tartogat számukra? Vissza

Tartalom

Lee Child: 61 óra6
Jill Mansell: Azt beszélik...156
James Twining: A genfi átverés312
Richard Paul Evans: Grace472
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
61 óra/Azt beszélik/A genfi átverés/Grace
Állapot:
2.480 ,-Ft
22 pont kapható
Kosárba
konyv