| Kiadó: | "Magyar Kereskedelmi Közlöny" Hírlap és Könyvkiadó Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Félvászon |
| Oldalszám: | 350 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 15 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Számos, a szöveg közé nyomatott ábrával. Második bővített kiadás. Uránia könyvnyomda nyomása, Budapest. |
| A húsokról | 6 |
| A húsok előkészítése | 14 |
| A pecsenyék felszeletelése | 16 |
| Előszó | 13 |
| Más termékekről | 18 |
| Sertéshús | 20 |
| Levesek | 24 |
| Böjtös levesek | |
| Előételek | 68 |
| Marhahús | 76 |
| Borjúhús | 104 |
| Disznóhús | 121 |
| Disznósajt, hurka, kolbász, véres stb. készítése | |
| A disznóhús egyéb felhasználása | |
| Malachús | 144 |
| Birka és bárányhús | 150 |
| Szárnyasok | 158 |
| Halak | 213 |
| Rákok | 250 |
| Békák, csigák, osztriga, szardella | 256 |
| Vadak | 265 |
| Mártások | 284 |
| Saláták | 289 |
| Főzelékek | 310 |
| Uborka, főzelékfélék és zöldség elrakása télire | 314 |
| Tésztafélék | 323 |
| Rizskásás ételek | 325 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.