kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Fachverlag für Kochkunst |
|---|---|
| Kiadás helye: | Bécs |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Félvászon |
| Oldalszám: | 288 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Német |
| Méret: | 22 cm x 15 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal illusztrált. |
| (konyhaművészet, gasztronómia) | |
| Élelmiszerismeret | |
| A tápanyagok keletkezése | |
| Néhány alapvető főzési eljárás | |
| Előételek | |
| Szószok | |
| Húsok elkészítése | |
| A helyes terítés |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.