A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A hüllők terme

Szerző
Fordító
Grafikus

Kiadó: Egmont-Hungary Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím: A balszerencse áradása
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN: 963-627-662-5
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Kiadóra való feliratkozás
Sorozatra való feliratkozás

Fülszöveg

Kedves rajongóm!

Ha azért vetted kézbe ezt a könyvet, hogy egy egyszerű és vidám történetet olvass, akkor fel kell hívnom a figyelmedet arra, hogy ez egy könyv. Még a gyerekek is tudják, hogy a könyvek sokkal nyomasztóbbak, mint a filmek. Ha felhőtlen szórakozásra vágysz, hobban teszed, ha megnézel egy jóképű gróf főszereplésével készített mozifilmet. Például azt, amelyikben én játszom a főszerepet: a film egy halálos mérgű kígyóról, három szánalomra méltó árváról, egy belevaló grófról és egy megígért perui útról szól. Való igaz, hogy mindez a könyvben is előkerül, de olyan hosszadalmas körítéssel, hogy halálra unnád magad.
Fogadd meg a tanácsom: most azonnal tedd le ezt a kötetet, és irány az első mozi, ahol megnézheted világrengető alakításom A balszerencse áradása című műben.
Természetesen szívesen adok autogramot:
Olaf gróf

Lemony Snicket

Lemony Snicket műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lemony Snicket könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem