A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A rejtélyes levél

Szerző
Fordító
Grafikus

Kiadó: Egmont-Hungary Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 201 oldal
Sorozatcím: A balszerencse áradása
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN: 963-627-690-0
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Kiadóra való feliratkozás
Sorozatra való feliratkozás

Fülszöveg

Kedves Olvasó!
Bizonyára kíváncsi vagy, hogyan is alakul az előző két kötetből már ismerőseiddé vált Baudelaire gyerekek sorsa. Ugye drukkolsz értük?
Nos, most sem ígérhetünk biztató fejleményeket. Violet, Klaus és Sunny a mindenben veszélyt sejtő Josephin nénihez kerülnek, akinek a háza kellemes és kellemetlen meglepetéseket is tartogat. A néninek, aki a nyelvi tudományok szerelmese, hatalmas könyvtára van, amely a piócák tavára néz. Ezeknek még fontos szerepe lesz a gyerekek életében.
Ismét feltűnik az ördögi Olaf gróf, aki továbbra sem tesz le arról, hogy az árvák vagyonát megkaparintsa. A korábbiaknál is álnokabb fondorlattal férkőzik a közelükbe, és már-már a gyerekek életére tör... Ám velük egyáltalán nem könnyű elbánni: a végsőkig kitartanak. Hátborzongatóan veszélyes helyzetükből Klaus nagyszerű nyelvi logikája, Violet technikai leleményessége és Sunny bátorsága révén szabadulnak meg.
Jövőjük azonban, természetesen, továbbra is sok rejtélyt és kalandot ígér...

Lemony Snicket

Lemony Snicket műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lemony Snicket könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A rejtélyes levél A rejtélyes levél
Állapot:
1.340 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba