A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A Winter család

1899-1945/Egy berlini család tündöklése és bukása

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: I. P. C. Könyvek Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 596 oldal
Sorozatcím: I. P. C. Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN: 963-635-154-6
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A századforduló táján induló történet hőse a repülőgépgyártásból multimilliomossá váló Harald Winter, és két fia, Peter és Paul. A két fiú életére más-más módon meghatározó hatást gyakorolnak az első világháborús események. Az ifjabb Paul, akinek környezetében a tizes évek végének baloldali forradalmi radikálisaiból lett lelkes nácik seregestől fordulnak elő, végül a náci pártban és a belügyminisztériumban tölt be fontos funkciókat. Bátyja viszont az Egyesült Államok ezredeseként fejezi be a második világháborút, hogy a két elváló testvéri életpálya a nürnbergi per napjaiban ismét összefusson. Deighton nem egyszerűen családregényt írt, hanem lebilincselően fordulatos eseményeken, hiteles jellemrajzokon keresztül mutatja be a német társadalom fasizálódásának hétköznapjait.

Len Deighton

Len Deighton műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Len Deighton könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv