850.312

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A valóság szaga (dedikált példány)

Kisprózai vegyestál verskörettel, kárpátaljai módra

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Intermix Kiadó
Kiadás helye: Ungvár-Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 180 oldal
Sorozatcím: Kárpátaljai Magyar Könyvek
Kötetszám: 142
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-86626-1-1
Megjegyzés: Lengyel János szerző által dedikált példány. Néhány fekete-fehér illusztrációval.

Fülszöveg

1973-ban születtem Beregszászon.
A helyi 4. Sz. Kossuth Lajos Középiskolában érettségiztem, utána évekig vendégmunkásként dolgoztam Magyarországon, főleg az építőiparban. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának történelem szakán tanulok.
Eszmélésem óta vonz az újságírói hivatás, emellett a szépirodalom művelése. A múlt század 80-as éveinek közepén kezdtem írni. Első versemet magyar szakos tanárnőm, Lődár Klára óráján szavaltam el, korántsem egyértelmű sikerrel. Írásaimat az akkor még Vörös Zászló névre hallgató beregszászi járási lap (ma: Beregi Hírlap) kezdte közölni, később a Kárpáti Igaz Szó, az időközben megszűnt Tárogató és ja BeregInfo is. 1993-as indulásától megszűnéséig a Szivárvány című független beregszászi hetilap munkatársa voltam. Írásaim megjelentek anyaországi, erdélyi és tengerentúli lapokban is.
2002 óta tagja vagyok a Magyar újságírók Szövetségének. 2003-ban néhány versemet beválogatták a Hegyaljai Alkotók Közösségének Nyitott... Tovább
Fülszöveg Kép

Lengyel János

Lengyel János műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lengyel János könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A valóság szaga (dedikált példány) A valóság szaga (dedikált példány) A valóság szaga (dedikált példány) A valóság szaga (dedikált példány) A valóság szaga (dedikált példány)

Az előlapon a szerző, Lengyel János dedikációja látható Kemenes Kálmán költő számára.

Állapot:
2.840 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba