A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Ogg második bolygója

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 329 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 17 cm x 10 cm
ISBN:

Fülszöveg

Honi bolygójához közeledik a Csillaghajó, kilencszáz utasával. Az emberiség első csillagközi útjáról térnek vissza. De ez a bolygó nem a Föld, emberisége nem mi vagyunk. Ugyanakkor, fényévekkel távolabb, egy minden emberitől idegen, óriási építményben legyőzhetetlen gépek készülnek el. Egy feladatuk van: keresni gondolkodó lények által lakott bolygókat, felderíteni, visszatérni és jelenteni.
Az Ogg második bolygója az úgynevezett Science Fiction műfajába tartozik. Ez az a műfaj, amelyből angol-amerikai statisztikák szerint már-már többet adnak el évente, mint a krimiből. Lengyel Péter könyve azonban témája, olvasmányossága és poézise miatt még azok számára is kitűnő olvasmány, akik nem különösebb kedvelői a tudományos-fantasztikus regénynek.
A könyv úgy beszél a múltról, hogy egyben a jövőről is szól. Mit tudnak tenni hősei - a visszatérők - végveszélyes fenyegetett bolygójukért? Mi történik, ha két civilizáció kerül szembe egymással, melyek közül az egyiknek egyedüli erénye az... Tovább

Tartalom

Hazatérők5
Eale79
Prokon vendégei145
Új határok225
Trrg267

Lengyel Péter

Lengyel Péter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lengyel Péter könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem