1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Karenina Anna I-IV.

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Gutenberg Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 828 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Két könyvben négy kötet található. A kötést Rudas Sándor könyvkötészete készítette. Független-nyomda nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Minden boldog család hasonlít egymáshoz, minden boldogtalan család a maga módja szerint boldogtalan.
Nagy zűrzavar volt Oblonszkijék házában. Az asszony megtudta, hogy az urának viszonya volt a... Tovább

Előszó

Minden boldog család hasonlít egymáshoz, minden boldogtalan család a maga módja szerint boldogtalan.
Nagy zűrzavar volt Oblonszkijék házában. Az asszony megtudta, hogy az urának viszonya volt a házukban lakott francia nevelőnővel és kijelentett az urának, hogy nem élhet vele többé egy fedél alatt. Ez az állapot harmadnapja tartott már és kinosan érintette mind magukat a házastársakat, mind pedig a családtagokat és az egész háznépet. Az összes családtagok és az egész háznépe érezte, hogy nincs többé semmi értelme az együttélésnek és hogy a bármelyik postaállomáson véletlenül találkozott emberek között szorosabb a kapocs, mint közöttük: az Oblonszkijék családtagjai és házanépe között. Az asszony nem jött ki a szobájából, a férfi harmadnapja nem volt már otthon. A gyerekek fejvesztetten szaladgáltak az egész házban. Az angol nevelőnő összeveszett a gazdasszonnyal és levelet irt a barátnőjének, amelyben kérte, hogy uj helyet keressen neki. A szakács már tegnap elment a háztól az ebéd ideje alatt, a mindenes szakácsné és a kocsis benyujtották számlájukat.
Harmadnapra a jelenet után Sztjepán Arkadijevics Oblonszkij - Sztjiva, ahogy a társaságban nevezték - a rendes órában, vagyis regegl nyolc órakor felébredt, de nem a felesége hálószobájában, hanem a saját dolgozószobájában, a szattyánbőr divánon. Telt, ápolt testét megforditotta a divánon, mintha még soká akarna aludni, a másik oldalon erősen átkarolta a párnát és hozzászoritotta arcát, de hirtelen felugrott, felült a divánra és kinyitotta szemét. Vissza

Lev Nyikolajevics Tolsztoj

Lev Nyikolajevics Tolsztoj műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lev Nyikolajevics Tolsztoj könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Karenina Anna I-IV. Karenina Anna I-IV. Karenina Anna I-IV. Karenina Anna I-IV. Karenina Anna I-IV. Karenina Anna I-IV. Karenina Anna I-IV. Karenina Anna I-IV. Karenina Anna I-IV. Karenina Anna I-IV. Karenina Anna I-IV. Karenina Anna I-IV.

Belülről megerősített példányok. A kötetek borítói kissé kopottak, foltosak. A lapélek és néhány lap enyhén foltos. Az I. kötet címlapjának széle kissé szakadozott.

Állapot:
4.860 ,-Ft
39 pont kapható
Kosárba
konyv