| Kiadó: | Vince Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 64 oldal |
| Sorozatcím: | Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 21 cm |
| ISBN: | 978-963-9731-21-9 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Francia hagymaleves | 4 |
| Narancsos pórékrémleves | 6 |
| Citromos tengergyümölcsei-leves | 8 |
| Karfiolkrémleves | 10 |
| Minestrone | 12 |
| Paradicsom-krémleves | 14 |
| Feketekagyló-leves | 16 |
| Scotch broth | 18 |
| Zellerkrémleves stilton sajttal | 20 |
| Borscs | 22 |
| Garnélakrémleves | 24 |
| Fokhagymakrémleves olajbogyós crostinivel | 26 |
| Csípős garnélaleves thaiföldi módra | 28 |
| Gombakrémleves | 30 |
| Füstöltlazac-leves zöldcitromos tejszínnel | 32 |
| Zöldségkrémleves | 34 |
| Szingapúri laksa | 36 |
| Mentás zöldborsóleves pirított kenyérkockákkal | 38 |
| Francia halleves | 40 |
| Spárgakrémleves | 42 |
| Gazpacho | 44 |
| Szárnyaskrémleves | 46 |
| Zöldséges-sáfrányos consommé | 48 |
| Lencseleves szárnyashússal és sonkával | 50 |
| Vénuszkagylóleves, New Englandből | 52 |
| Sütőtökkrémleves | 54 |
| Vichyi leves | 56 |
| Nyári leves garnélával és uborkával | 58 |
| Alma-pasztinák leves | 60 |
| Tanácsok és tippek | 62 |
| Tárgymutató | 64 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.