| Kiadó: | Aranyhal Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 80 oldal |
| Sorozatcím: | Food Time |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 13 cm |
| ISBN: | 963-9394-46-7 |
| Előszó | 3 |
| Az étvágygerjesztő leves | 3 |
| A levesek sűrítése | 3 |
| A levesek tálalása | 4 |
| Régi magyar levesek | 4 |
| Modern háziasszony - zacskós leves? | 6 |
| Mit érdemes a mélyhűtőbe tenni? | 7 |
| Levesbetétek | 7 |
| A levesek ízesítése | 8 |
| A jódról | 8 |
| Étkezés a 21. században | 9 |
| Receptek | 10 |
| Erdélyi konyhák | 10 |
| Őrségi levesek | 23 |
| Levesek a Palócföldtől a Tiszáig | 26 |
| Levesbetétek az Alföldről | 33 |
| Szeged környéki levesek | 36 |
| Levesek a 19-20. század fordulójáról | 42 |
| Levesek a 17-18. század fordulójáról | 45 |
| Modern receptek | 47 |
| Levesbetétek a reformkonyhában | 59 |
| Receptek a barátaimtól | 61 |
| Kedvenc leveseim | 70 |
| Irodalomjegyzék | 75 |
| Ételek jegyzéke | 78 |