1.035.098

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Atlantisz 1990. január-december

Fantasztikus magazin - I. évfolyam 1-12. szám

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A hétköznapok tényei alkalmanként valamennyiünket elkedvetlenítenek. Csodák nélküli világ a miénk, azaz pontosabban valódi, VALAMIRE VALÓ csodák nélküli világ, olyan, amely hajlamos gátakat szabni... Tovább

Előszó

A hétköznapok tényei alkalmanként valamennyiünket elkedvetlenítenek. Csodák nélküli világ a miénk, azaz pontosabban valódi, VALAMIRE VALÓ csodák nélküli világ, olyan, amely hajlamos gátakat szabni a fantázia szárnyalásának. Pedig az emberek szeretik és áhítják a csodákat, örömüket lelik a fantázia játékaiban, s tudván tudják, hogy az álmokról való lemondásért a halálnál is rosszabb UNALOMMAL kellene fizetniök. Örömmel tudatjuk, hogy most mégis csoda történt: újra itt van Atlantisz!
A csodák kontinense, a bátrak, elvetemültek, dúsgazdagok, fegyverforgatók, kalmárok és mágusok rég eltűnt hazája ezúttal egy ú, havonta megjelenő magazinnak kölcsönzi nevét, s reméljük, az idők folyamán átruház majd rá valamicskét dicsfényéből is. Lapunk hasábjain - testvérlapunk a GALAKTIKA legjobb hagyományainak szellemében - friss és klasszikus fantasy-történeteket, folytatásos regényt lel majd az Olvasó, az irodalmi alapanyagot a műfaj legihletettebb hazai grafikusművészei illusztrálják. Ezúton szólítunk - ismét - nyeregbe mindenkit, induljunk útnak, kalandozunk be együtt Fantázia ezer veszéllyel teli, izgalommal és szépséggel mégis hívogató tartományait. Atlantisz meghalt - sokáig éljen az Atlantisz!
A szerkesztőség Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv