1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Rémálom

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 375 oldal
Sorozatcím: Világsikerek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-643-428-1
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Annak a napnak a reggelén, amikor elvesztettem őt, a lányom megkért, hogy verjek fel neki néhány tojást.
- Kérsz hozzá szalonnát? - kiabáltam fel az emeletre, ahol még készülődött a munkába... Tovább

Előszó

Annak a napnak a reggelén, amikor elvesztettem őt, a lányom megkért, hogy verjek fel neki néhány tojást.
- Kérsz hozzá szalonnát? - kiabáltam fel az emeletre, ahol még készülődött a munkába induláshoz.
- Nem - kiabált le Sydney a fürdőszobából.
- Pirítóst? - kérdeztem.
- Nem - válaszolta. Csattanó hangot hallottam. A hajvasaló. Ez a hang általában azt jelezte, hogy a lányom lassan közeledett a reggeli rutin végéhez.
- Sajtot a rántottába?
- Nem - válaszolta. Aztán kis idő múlva: - Egy kicsit, talán. Visszamentem a konyhába, kinyitottam a hűtőt, és tojásokat vettem ki, egy darab cheddar sajtot és narancslevet. A kávéfőzőgépbe betettem egy filtert, kávét mértem bele, négy csésze vizet öntöttem rá, és bekapcsoltam a gépet.
Syd anyja, Susanne, az exem, aki éppen mostanában költözött össze a pasijával, Bobbal a folyó túloldalán Stratfordban, valószínűleg azt mondta volna, hogy elkényeztetem a lányunkat, hiszen tizenhét évesen már elég idős ahhoz, hogy képes legyen elkészíteni a saját reggelijét. De akkora öröm volt, hogy Syd nálam töltötte a nyarat, hogy boldogan kényeztettem. Az előző évben szereztem neki állást a Honda-szalonban, ahol dolgozom, a folyónak ezen az oldalán, Milfordban. Noha voltak olyan pillanatok, amikor legszívesebben kitekertük volna egymás nyakát, mindent összevetve elég jó élmény volt közösen melózni. Mégis, ebben az évben Sydney úgy döntött, hogy nem fog a szalonban dolgozni. Épp elég volt, hogy nálam lakott. Az, hogy rajta tartsam a szemem, amíg dolgozik, már sok lett volna.
- Észrevetted - kérdezte tőlem tavaly -, hogy minden fickóról, akivel akár egy percig is beszélek itt, mondasz valami rosszat? Vissza

Fülszöveg

A tinédzser Sydney Blake egy szállodában vállal diákmunkát a nyár folyamán. Egy nap azonban munka után nem megy haza, és amikor apja késő este a keresésére indul, kiderül, hogy Sydney Blake-et még csak nem is ismerik a szállodában. A férfi hétköznapi élete egyik pillanatról a másikra összeomlik. Ha nem ott dolgozott, hová járt mostanáig Sydney mindennap? És miért tűnt el nyom nélkül? Az apa értesíti ugyan a rendőrséget, de a nyomozókat - úgy látszik - minden jobban érdekli egy elveszett tinilánynál. Így hát maga kezd nyomozásba s közben megismeri lakóhelye, a kellemes connecticuti városka sötétebbik oldalát: korrupció, emberkereskedelem, kényszermunka. Lehet, hogy Sydney megsejtett valamit? Ezért kellett menekülnie? Csupán egyvalami tartja az apában a lelket, egyetlen dolog miatt remélheti csak, hogy nem történt még meg a legrosszabb: egy férfi, egy veszélyesnek látszó idegen éppolyan elszántan keresi a lányt, mint ő maga. A kérdés az: melyikük találja meg hamarabb?

Linwood Barclay

Linwood Barclay műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Linwood Barclay könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Rémálom Rémálom Rémálom

A borító és néhány lap foltos.

A lapélek színezettek.

Állapot:
2.640 ,-Ft
21 pont kapható
Kosárba
konyv