820.804

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

New Headway - Elementary - Angol-magyar szójegyzék és nyelvtani összefoglaló

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: LibroTrade Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 91 oldal
Sorozatcím: New Headway
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  Angol 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9328-50-2
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér illusztrációval.

Fülszöveg

A New Headway sorozat rendszeresen megújuló kötetei hat szinten (Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate és Advanced) biztosítanak megbízható tananyagot az angol nyelv tanulásához. A sorozat világsikere a tradicionális és modern nyelvoktatás módszereinek sikeres ötvözésében rejlik, mely egyaránt fejleszti a tanulók nyelvhelyességét és nyelvi kifejezőképességét. Érdekes, változatos témákon keresztül, irodalmi és publicisztikai szövegrészleteket is felhasználva tartják állandóan ébren a tanulói motivációt.
Segédkönyvünk a New Headway Elementary tananyaghoz készült, és a tanulók munkáját kívánja könnyebbé és eredményesebbé tenni. Angol-magyar szójegyzéket és magyar nyelvű nyelvtani összefoglalót tartalmaz.
A szójegyzék érdekessége, hogy aktív közreműködésre serkenti a tanulókat. A szavak jelentését példákkal illusztrálhatják, és a munka során fokozatosan hozzászokhatnak az Oxford angol-magyar nyelvtanulói szótár vagy az 'Oxford Wordpower, ill. az... Tovább
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem