A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig
Új könyv

Szerelem, szex, hatalom - Hangoskönyv

Szerző

Kiadó: Atlantic Press Kft.
Kiadás éve:
Oldalszám:
Nyelv:
Méret:
ISBN: 9789638516299

Tartalom

Egy modern illemtan és a Pókhálóban című novelláskötet után a szerző most rövid, frappáns és néhol harsány nevetésre ingerlő mini-elbeszélésekkel jelentkezik. A novellákat Hernádi Judit adja elő.
Furcsa, mégis jellegzetes karriertörténetek gyűjteménye ez. A tanárnőből lett politikus anya bűnösen elhanyagolja saját gyermekeit, hogy felkapaszkodhasson a nagyok közé. Kuki tanár úr az iskolában azzal tűnik ki, hogy nem közli a gyerekekkel, milyen osztályzatot kaptak, később viszont mesés karriert fut be a minisztériumban. A Főnök lassan, de kitartóan halad felfelé a szamárlétrán, lojalitása okán képviselőségig viszi, amikor azonban pártja leveszi róla a kezét, a legközelebbi választáson egyetlen egy szavazatot kap...
Ezek és további tizenhárom nagyon csattanós és nagyon aktuális karriertörténettel szórakoztatja hallgatóit Lőcsei Judit és Hernádi Judit művésznő. És hogy jön ide a szerelem és a szex? Netán elhanyagolható melléktevékenységekként? És hogy mindebből mi a tanulság? Sok minden. Például az, hogy "a fák nem nőnek az égig, mert egy idő után tőből kivágják őket".
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szerelem, szex, hatalom - Hangoskönyv

Olvasatlan példány

Állapot: Új
3.490 Ft
3.315,-Ft
Kosárba