Közel 3.000 kötet Cukrászat témakörben , 20% kedvezménnyel!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig
Új könyv

Vauvau és a többiek - Anyu meséi

Szerző

Kiadó: Atlantic Press Kft.
Kiadás éve:
Oldalszám: 104 oldal
Nyelv:
Méret: 200 mm x 290 mm
ISBN: 9786155693571

Tartalom

Anyu vagyok, és szeretettel átadom Neked a meséket, amiket az én anyumtól hallottam esténként. Az ő meséi viccesek voltak, de gondolkodni is tudtam rajtuk és meg is beszélhettük őket.
Anyu leült az ágyamhoz, és én elmondtam neki, hogy mi történt velem aznap. Neki mindent el lehetett mondani, azt is, ha rosszalkodtam, mert így van ez barátok között. Aztán vártam, hogy - hipp-hopp - máris valahol máshol legyünk: az udvaron, ahol a butuska mókus keveredett éppen bajba.
A jó tündérek is gyakran megjelentek, mert rengeteg dolguk volt, de akadt olyan is közöttük, aki rosszalkodni szeretett. Gyerekek is szerepeltek a mesékben: mind-mind szeretni való, és fájt a szívem, ha szomorúak voltak. Mert a felnőttek néha igazságtalanok.
Az udvaron és az erdőben is voltak okosabb és butuskább állatok. A legtöbb aranyos volt, de némelyikre nagyon megharagudtam. Mese közben én is tündér szerettem volna lenni, hogy segítsek a jóknak. Hallgasd a te anyudat, vagy apudat, amint ezeket a meséket mondja, és gondold végig, hogy ha tündér lennél, te hogy segítenél a mesék szereplőinek.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Vauvau és a többiek - Anyu meséi

Olvasatlan példány

Állapot: Új
2.490 Ft
2.116,-Ft
Kosárba