1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Croisé - kezdő szint

Francia nyelvű szótanuló keresztrejtvények/1000 szóval/Kezdő

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Strucc Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 61 oldal
Sorozatcím: Croisé
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Francia  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-8600-25-X
Megjegyzés: Első kiadás. Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Croisé - 1000 szóval című kiadvány egy idegen nyelvű, nyelvtanulók és nyelvgyakorlók számára készült rejtvénykönyvsorozat része.
A rejtvények szókincse a mindennapi használatban leggyakrabban... Tovább

Előszó

A Croisé - 1000 szóval című kiadvány egy idegen nyelvű, nyelvtanulók és nyelvgyakorlók számára készült rejtvénykönyvsorozat része.
A rejtvények szókincse a mindennapi használatban leggyakrabban előforduló első 1000 szó tanulásához nyújt segítséget játékos formában, egy-egy szót többször is kikérdezve. Ritkább szavak elenyésző számban fordulnak elő az érdekesség vagy a rejtvényes szempontból szebb külalak érdekében.
Az egyszerűbb kifejezéseket sokszor franciául adtuk meg, s ezeket dőlt betűvel szedtük. Néhol helyszűke miatt nem tudtuk kiírni a röv. megjelölést. A meghatározások megfogalmazását tekintve követtük a hagyományos rejtvényes szokásokat, ezért azok nem feltétlenül egyértelműek, csupán utalások a megoldásra.
Bár didaktikai szempontokat követve a nagy betűvel írt meghatározásokban jelöltük az ékezeteket a francia magánhangzókon, a megfejtésben (azaz a beírandó szavak esetében) nem tettünk különbséget az eredetileg csak ékezettel helyes betűk között. Szintén a rejtvények struktúrájának javítása érdekében az ce kettős betűt külön írtuk és a cédille-t sem különböztettük meg c párjától a megfejtésekben.
Reméljük, a rejtvények megfejtése megadja azt a jóleső érzést, hogy összekötötte a kellemest a hasznossal, hiszen ha nem is vette észre, de Ön közben tanult is. Vissza

Fülszöveg

Reméljük, nem elégszik meg csupán e hátoldal elolvasásával, hanem beleveti magát humoros füzetecskénk tanulmányozásába! Cserébe mi könnyed szórakozást ígérünk minden franciául tanulónak.
Bon courage!
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Croisé - kezdő szint Croisé - kezdő szint Croisé - kezdő szint

Néhány lapon bejegyzések találhatók.

Állapot:
1.140 ,-Ft
6 pont kapható
Kosárba
konyv