1.031.440

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kreuzer 2.

Német nyelvű szótanuló keresztrejtvények/Alapfok/2. szint

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Strucc Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Kreuzer
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Német  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-8573-32-5
Megjegyzés: Keresztrejtvények. Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Kreuzer-alapfok egy idegen nyelvű, nyelvtanulók és nyelvgyakorlók számára készült rejtvénykönyv-sorozat második része. Ez a kiadvány a szótanuláshoz nyújt segítséget játékos formában.
A... Tovább

Előszó

A Kreuzer-alapfok egy idegen nyelvű, nyelvtanulók és nyelvgyakorlók számára készült rejtvénykönyv-sorozat második része. Ez a kiadvány a szótanuláshoz nyújt segítséget játékos formában.
A rejtvények szókincse a mindennapi használatban leggyakrabban előforduló második 1000 szóra (az első ezer szót a korábbi szinthez soroltuk) nyújt gyakorlási lehetőséget, egy-egy szót többször is kikérdezve. Ritkább szavak elenyésző számban fordulnak elő az érdekesség vagy a rejtvényes szempontból szebb külalak érdekében.
Az egyszerűbb kifejezéseket és rövidítéseket sokszor németül adtuk meg, s ezeket dőlt betűvel szedtük. Rövidítések esetében helyszűke miatt néha nem tudtuk kiírni az "(Abk.)" megjelölést. A meghatározások megfogalmazását tekintve követtük a hagyományos rejtvényes szokásokat, ezért azok nem feltétlenül egyértelműek, csupán utalások a megoldásra. A magyar határozott névelő kiírásával - aminek német megfelelőjét a rejtvénybe is be kell írni - a főnév nemének gyakoroltatását céloztuk, pl. "a tál" válasza DERTELLER. A német rejtvényektől eltérő módon minden esetben használtuk a ß-t és az ékezetes betűket.
Reméljük, a rejtvények megfejtése megadja azt a jóleső érzést, hogy összekötötte a kellemest a hasznossal, hiszen ha nem is vette észre, de Ön közben tanult is. Vissza

Fülszöveg

Sorozatunk új kötetével szeretnénk örömet szerezni azoknak, akiknek az előző szint már csak egy szép emlék. A Kreuzer - Alapfok a második leggyakoribb 1000 német szór épül és bizonyosan hasznos szórakozást jelent majd minden szorgos fejtőjének.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv