864.225

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A piramis gyermekei I-II. (dedikált példány)

Szerző

Kiadó: Studium Plusz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 739 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-615-505-436-5
Megjegyzés: Lőrincz L. László szerző által dedikált példány.

Fülszöveg

A titokzatos „angyal" nem hagyja, hogy régi ismerősünk, Samuel Nelson magánzsaru halálra igya magát Mexikóban; a halott házvezetőnő darabokra töri Mr. Holland egyiptomi gyűjteményét; Tracy kihalássza a mezítelen Junót a tengerből; többen azt hiszik, hogy Szethy visszatért
a Vörös Nap világából; Szilágyi professzor és Nelson összegyűjtik a régi csapatot, hogy Egyiptomba utazzanak megkeresni a „mentőcsónakot", amiről Imu újabban előkerült felirata beszél.
Lőrincz L. László nagysikerű A föld alatti piramis című regényének folytatása, A piramis gyermekei újabb titkokat tár fel abból a világból, amelyben a szkarabeusz még félelmetes fegyver volt, és lmu egy távoli világ küldötteként a Földre érkezett.

Lőrincz L. László

Lőrincz L. László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lőrincz L. László könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A piramis gyermekei I-II. (dedikált példány) A piramis gyermekei I-II. (dedikált példány) A piramis gyermekei I-II. (dedikált példány) A piramis gyermekei I-II. (dedikált példány) A piramis gyermekei I-II. (dedikált példány) A piramis gyermekei I-II. (dedikált példány)

A kötetek gerince kissé töredezett.

Az I. kötet előlapján a szerző, Lőrincz L. László névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
12.000 ,-Ft
60 pont kapható
Kosárba