A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Bilderbuch der Verführungskunst

A csábítás művészetének képeskönyve - Mit einigen Empfehlungen für angehende Liebhaber von Lothar Kusche/Lothar Kusche néhány javaslatával leendő szeretők számára

Szerző
Grafikus

Kiadó: Eulenspiegel Verlag
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 126 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német 
Méret: 33 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

Adolf Born legendás cseh festő, grafikus, könyvillusztrátor, rajzfilmkészítő.
Művészi tevékenysége széles kört ölel fel. Rajzai, grafikái mellett igényes humoros karikatúráival évtizedeken keresztül szórakoztatta a közvéleményt. Kb. 230 könyv illusztrációja fűződik a nevéhez, köztük a roppant népszerű Mach a Šebestová (Mach és Sebesztova) mesekönyveké.
Munkáit gyakran Ferenc József uralkodásának időszaka inspirálja, és némi túlzással az utolsó élő monarchistának vallja magát. Munkásságának jelentős részét teszik ki a humorizáló illusztrációk, közel állt hozzá Kryl, La Fontaine és Ezopus ironizáló stílusa. Gyakran kapcsolta össze az emberi és állati vonásokat, hogy ezzel is jobban hangsúlyozza az ábrázolt személyek jellemét és értékrendjét.
Az alábbi humoros könyv leendő szeretők számára nyújt vicces tanácsokat a csábítás területén, melyeket Born humoros, néha abszurdba hajló karikatúrái illusztrálnak.

Tartalom

humor, karikatúra, csábítás, férfi, nő, kapcsolat, szerelem

Lothar Kusche

Lothar Kusche műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lothar Kusche könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem