1.034.815

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ipari szövetkezetek név- és termékjegyzéke

Szerkesztő

Kiadó: OKISZ
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény kötés
Oldalszám: 476 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol   Német   Orosz  
Méret: 11 cm x 7 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Előszó
Az ipari szövetkezetek és az általuk létrehozott vagy közreműködésükkel alakult gazdasági társulások jelentős szerepet töltenek be az állami vállalatokkal és egyéb gazdálkodó... Tovább

Előszó

Részlet:
Előszó
Az ipari szövetkezetek és az általuk létrehozott vagy közreműködésükkel alakult gazdasági társulások jelentős szerepet töltenek be az állami vállalatokkal és egyéb gazdálkodó szervekkel kialakított együttműködésben. Az együttműködés keretei között bonyolódó gazdasági kapcsolatok jelentősen javítják a gazdálkodás hatékonyságát, elősegítik a lakosság fogyasztási igényeinek mind teljesebb kielégítését és a külpiacokra irányuló termékek körének bővítését.
Most, amikor a kézikönyvet közreadjuk, amely tartalmazza az ipari szövetkezetek, az egyéb szövetkezeti, valamint az érdekképviseleti szervek legfontosabb adatait, beleértve az általuk folytatott tevékenységet is, az a szándék vezetett bennünket, hogy a kapcsolatban álló gazdálkodó szerveket tájékoztassuk és hogy tovább bővítsük meglévő kapcsolatainkat. Vissza

Fülszöveg

Részlet:
Kedves Olvasó!
Az IPARI SZÖVETKEZETEK NÉV- ÉS TERMÉKJEGYZÉKE c. kiadványunkkal segédeszközt kívánunk közreadni mindazoknak, akik a szövetkezeti vagy az állami iparban és kereskedelemben bármely termék gyártása, gyártója, illetve szolgáltatás és szolgáltatója irányában érdeklődést tanúsítanak.
Kiadványunk első részében közreadjuk az ipari szövetkezeteknek, valamint érdek-képviseleti szerveiknek főbb adatait. Minden érdek-képviseleti szervnek (pl. megyei KISZÖV-ök) és minden szövetkezetnek az adatait négyjegyű kódszámmal kezdjük.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv