1.034.962

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Arthur és a Villangók

Szerző
Fordító

Kiadó: Cephalion Művészeti és Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Szentendre
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 152 oldal
Sorozatcím: Arthur
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 963-86897-8-1
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A nyári vakáció boldog napjait hirtelen sötét felhők árnyékolják be. Egy gonosz vállalkozó meg akarja kaparintani Arthur nagymamájának házát, a tízéves kisfiú utolsó menedékét. Nem marad más megoldás, mint hogy megpróbálja felkutatni titokzatosan eltűnt nagyapja kincsét, még akkor is, ha ehhez néhány milliméteressé kell zsugorodnia...
Arthur elindul hát a manó-szerű lények, a villangók országába, ahol rengeteg fantasztikus kaland és veszély leselkedik rá, hogy szembenézzen a villangók fő ellenségével, M.-mel, a Megátkozottal.
Arthur bátorságának jutalmaként új barátokra tesz szert, és fiatal szívét először ejti rabul a szerelem. De vajon megtalálja-e a kincset, és eltűnt nagyapját?
Luc Besson, a kultikus rendező első gyermekeknek szóló könyve (melyhez mozifilm is társul) nem csak a rajongók számára jelenthet csemegét!

Luc Besson

Luc Besson műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Luc Besson könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv