1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Schriften Atlas (gótbetűs) (rossz állapotú)

Írásatlasz - Eine Sammlung der wichtigsten Schreib- und Drucklchriften aus alter und neuer Zeit/A régi és új korokból származó legfontosabb írott és nyomtatott írások gyűjtménye - Nebst Initialen Monogrammen Wappen Landesfarben und heraldischen Motiven für die praktischen Zwecke des Kunstgewerbes/Emellett iniciálék, monogramok, címerek, nemzeti színek és heraldikai motívumok az iparművészet gyakorlati céljaira

Szerkesztő

Kiadó: Verlag von Julius Hoffmann
Kiadás helye: Stuttgart
Kiadás éve:
Kötés típusa: Papír
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 36 cm x 26 cm
ISBN:
Megjegyzés: 2. bővített kiadás. A kiadói, egész vászontokban 71 db színes és 57 db fekete-fehér képoldal található (33 hiányzik). A gyűjteményes albumban különböző nyomdai betűminták, iniciálék, monogramok stb. találhatók.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Alábbi kötet a régi és új korokból származó legfontosabb írott és nyomtatott írások gyűjteménye, mely emellett különféle iniciálékat, monogramokat, címer nemzeti színeket és heraldikai motívumokat is tartalmaz az iparművészet gyakorlati céljaira. A könyv célja és feladata, hogy kedvező áron egy tetszetős és végig gazdag tartalommal bíró gyűjteményt nyújtson a legfontosabb írásfajtákból és iniciálékból, és olyan régi és újabb írásokat ismertessen, melyek a jelenkori iparművészet számára érdeklődésre tarthatnak számot.

Tartalom

írás, atlasz, betűk, monogram, iniciálé, gyűjtemény, címer
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv