kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 216 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 13 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | 104 színes fotóval illusztrálva. |
| Előszó helyett | 3 |
| Újházy tyúkhúsleves | 5 |
| Palócleves | 7 |
| Bográcsgulyás | 9 |
| Orjaleves | 11 |
| Korhelyleves | 13 |
| Lebbencsleves | 15 |
| Jókai bableves | 17 |
| Magyaros gombaleves | 19 |
| Bakonyi betyárleves | 21 |
| Libaleves | 23 |
| Hideg libamáj zsírjában, makói módra | 25 |
| Csirkemáj koktél | 27 |
| Csekonits-saláta | 29 |
| Libamájpürével töltött magyar sonka | 31 |
| Magyaros vegyes ízelítő | 33 |
| Hortobágyi húsos palacsinta | 35 |
| Libamájrizottó | 39 |
| Bihari töltött burgonya | 39 |
| Töltött gomba egri mártással | 41 |
| Vesevelő | 43 |
| Kocsonyázott pisztráng tokaji módra | 45 |
| Balatoni töltött hideg fogas | 47 |
| Zalai ráksaláta | 49 |
| Szegedi halsaláta | 51 |
| Balatoni süllő egészben | 53 |
| Fogasfilé bakonyi módra | 55 |
| Rácponty | 57 |
| Dorozsmai molnárponty | 59 |
| Angolnapörkölt túrós csuszával | 61 |
| Halászlé | 63 |
| Petrezselymes rántott csirke uborkasalátával | 65 |
| Paprikás csirke | 67 |
| Gödöllői töltött csirke | 69 |
| Szentesi tarhonyás kacsa | 71 |
| Ropogós kacsasült fordított burgonyával | 73 |
| Libapecsenye boros szilvával | 75 |
| Kiskőrösi töltött pulykamell | 77 |
| Libamájszeletek roston, sült almával | 79 |
| Vagdalt libamell lencsepürével | 81 |
| Bácskai csirkemáj | 83 |
| Tournedos Budapest módra | 85 |
| Bélszínérmék magyarosan | 87 |
| Csáky töltött rostélyos | 91 |
| Casino rostélyos | 93 |
| Hortobágyi rostélyos | 95 |
| Gundel bélszín tokány | 97 |
| Pusztapörkölt | 99 |
| Hét vezér tokány | 101 |
| Csángó rostélyos | 103 |
| Füstölt marhanyelv burgonyapürével | 105 |
| Mustban párolt hátszínszelet | 107 |
| Táblafartő ecetes tormával | 109 |
| Borjúpaprikás | 111 |
| Pirított borjúmáj magyarosan | 113 |
| Pirított borjúérmék Palatinus módra | 115 |
| Libamájjal töltött borjújava | 117 |
| Borjúbordák Krúdy Gyula módra | 119 |
| Pirított borjúérmék | 121 |
| Erdélyi fatányéros | 123 |
| Sertésflekken cika káposztával | 125 |
| Rablóhús nyárson | 127 |
| Hargitai sertésborda | 129 |
| Kalocsai sertésborda | 131 |
| Székelygulyás | 133 |
| Bácskai rizseshús paprikasalátával | 135 |
| Ropogós malacsült pezsgőskáposztával | 137 |
| Brassói aprópecsenye csalamádéval | 139 |
| Kolozsvári töltött káposzta | 141 |
| Erdélyi rakott káposzta | 143 |
| Házi disznótoros reszelt burgonyával és káposztával | 145 |
| Töltött paprika | 147 |
| Báránypörkölt burgonyával | 149 |
| Bárányborda Udvarhelyi módra | 151 |
| Nyírségi töltött báránycomb | 153 |
| Radványi tűzdelt fácán almapürével | 155 |
| Soproni töltött vadkacsa | 157 |
| Tokaji vaddisznóborda | 159 |
| Vargányás szarvastokány | 161 |
| Tűzdelt őzérmék Széchenyi módra | 163 |
| Nyárson sült fürjek lencsesalátával | 165 |
| Velemi vaddisznópörkölt | 167 |
| Vadas nyúlgerinc zsemlegombóccal | 169 |
| Szarvasérmék Batthyány módra | 171 |
| Tűzdelt szarvasgerinc csipkeízzel | 173 |
| Magyaros vegyessaláta | 174 |
| Jáki gazda saláta | 174 |
| Magyaros gombasaláta | 173 |
| Gundelpalacsinta | 177 |
| Rakott palacsinta | 179 |
| Mágnás palacsinta | 181 |
| Vargabéles | 183 |
| Stíriai metélt | 185 |
| Rétesek | 187 |
| Sonkás kocka | 189 |
| Pozsonyi kocka | 191 |
| Káposztás kocka | 193 |
| Túrós csusza | 195 |
| Forgácsfánk | 197 |
| Szilvalekváros derelye | 199 |
| Szilvás gombóc | 201 |
| Erdélyi túrós derelye | 203 |
| Kecskeméti barackpuding | 205 |
| Somlói galuska | 207 |
| Dobostorta | 209 |
| Rigójancsi | 211 |