839.055

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A posztmodern kor városépítészetének kihívásai (dedikált példány)

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Szószabó Stúdió
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 200 oldal
Sorozatcím: Urbanisztika
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-04-8684-9
Megjegyzés: Lukovich Tamás szerző által dedikált példány. Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Fülszöveg

Dr. Lukovich Tamás építő- és építészmérnök, diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte. Jelenleg a Magyar Urbanisztikai Társaság társasági igazgatója. Szakmai pályafutása során közel tíz évig volt a városrendezéssel foglalkozó legnagyobb hazai tervező intézet, a Váti tervezője majd műteremvezetője, néhány évig az ENSZ Habitat Közép- és Kelet-Európai Információs Irodáját is vezette. Közel hat évig Sydneyben, a University of New South Wales-en a várostervezés tanára volt. Sabbatical tanulmányútja keretében meglátogatta az USA, Anglia, Hongkong és Izrael néhány rangos egyetemét, valamint kiemelkedő városépítészeti projektjeit. Számos városrendezési tervpályázaton vett részt. Itthon és külföldön több mint negyven publikációja jelent meg.

Lukovich Tamás

Lukovich Tamás műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Lukovich Tamás könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A posztmodern kor városépítészetének kihívásai (dedikált példány) A posztmodern kor városépítészetének kihívásai (dedikált példány) A posztmodern kor városépítészetének kihívásai (dedikált példány) A posztmodern kor városépítészetének kihívásai (dedikált példány) A posztmodern kor városépítészetének kihívásai (dedikált példány)

A könyv kötése megtört.

A címlapon a szerző, Lukovich Tamás névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
5.980 ,-Ft
30 pont kapható
Kosárba