1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hamish Macbeth és a tőrbe csalt falu

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Erawan Könyvkiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 261 oldal
Sorozatcím: Fejős Éva Könyvtára
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-615-5469-62-6
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

KÜLÖNÖS ALAKOK bukkannak fel a skót faluban, Lochdubh-ban: két utazó egy lakókocsinak berendezett, kiszuperált, öreg busszal. A feltűnően jóképű férfi és a nem épp úri modorú lány néhány nap alatt felforgatják a helybéliek életét, és innentől kezdve mintha mindenki kivetkőzne régi önmagából.
Hamish Macbeth őrnagy csalhatatlan szimata az első pillanattól jelzi, hogy a csavargó pár körül valami nincs rendben, és az intő jelek sokasodásával végül bekövetkezik a szörnyű bűntény.
Az őrnagy munkáját csak nehezíti, hogy a nyakára ültetnek segédnek egy ifjú rendőrt, a tisztaságmániás, ám a nyomozói munka iránt teljesen érdektelen Willie Lamontot. De szerencsére a szálak felgöngyölítésében segítségére van régi barátja, a bájos Priscilla. Hamish nemcsak a nyomozásra nem sajnálja az időt, hanem végre talán komoly elhatározásra jut a lánnyal kapcsolatban is...

M. C. Beaton

M. C. Beaton műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: M. C. Beaton könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv