Közel 4.000 kötet Minikönyvek témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A Fellside börtön

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 581 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-09-8854-4

Fülszöveg

Jess Moulson egy kórházi ágyon tér magához. Egy tűzesetben megégett az arca, ő azonban nem emlékszik semmire. Arra sem, hogy állítólag kábítószeres mámorban felgyújtotta a lakását, hogy bosszút álljon szeretőjén, aki azonban túlélte a katasztrófát. Nem úgy, mint a házukban lakó tízéves kisfiú, Alex, akinek a haláláért Jesst vádolják.
Jesst a Fellside nevű börtönbe zárják, ahol rövidesen különös társaságot kap: megjelenik számára a halott kisfiú szelleme; az ő segítségével próbálja meg kinyomozni a börtön falai között, mi is történt valójában azon az éjszakán. A Fellside-nak azonban - mint minden börtönnek - megvannak a törvényes működés mögötti valós játékszabályai. E szabályok szerint nem a börtönigazgató az intézmény főnöke, az őrparancsnok pedig nem a törvény képviselője. Ráadásul less a többi rabbal is összetűzésbe kerül, így egyáltalán nem könnyű elérnie célját.
M. R. Carey új könyve egyszerre természetfeletti thriller, izgalmas börtönregény és krimi, amelyben senki és... Tovább

M. R. Carey

M. R. Carey műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: M. R. Carey könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Fellside börtön
Állapot:
2.980 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba