A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mit kössünk a családnak?

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Athenaeum Könyvkiadó N. V.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 148 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A kötött holmi a család minden tagjának nélkülözhetetlen ruhadarabja. Az egynapos csecsemőtől a nagymamáig mindenkinek szüksége van valamilyen kötött ruhadarabra, ingre, cipőre, blúzra, pulloverre,... Tovább

Előszó

A kötött holmi a család minden tagjának nélkülözhetetlen ruhadarabja. Az egynapos csecsemőtől a nagymamáig mindenkinek szüksége van valamilyen kötött ruhadarabra, ingre, cipőre, blúzra, pulloverre, kardigánra, kosztümre, ruhára, vagy jó meleg nagykendőre. De nélkülözhetetlen a kötött kesztyű, a harisnya, a sál, a sapka és egyéb apróság is.
Ez a könyv útmutató a dolgozó nő számára ahhoz, hogy "mit kössön a családnak". Minden egyes rajz célszerű, jól használható a legutolsó divat szerint készült modellt mutat be. A modelleket teljes kötésleírás és szabásminta egészíti ki, amelyek segítségével a könyvben bemutatott ruhaneműt azok is megköthetik, akik még csak kezdők a kötés művészetében.
A könyv súlyt helyez arra - miután a kötött holmi nem egy idényre készül -, hogy olyan modelleket mutasson be, amelyek egyszerűek, csinosak, évekig is hordhatók és mindig változatlanul divatosak.
Minden nő tudja, hogy egy szépen kötött ruhadarab az, amelyben mindenkor célszerűen és csinosan van felöltözve. Egy jó pullover, egy kardigán, vagy egy kötöttruha a munkahelyen, vagy a háziasszonyi teendőknél éppen olyan jó viselet, mint a délutáni, vagy esti szórakozásnál.
Válassza ki tehát mindenki ebből a könyvből azt, amire szüksége van, készítse el a könyv utasításai szerint és feltétlenül örömet okozó, hasznos munkát végez. Vissza

M. Recht Márta

M. Recht Márta műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: M. Recht Márta könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv