,pp<pii!ii"»r» ___________
r Nem véletlen, hogy az emberiség történelmének kezdetén főként gabonákkal és gyümölcsökkel táplálkozott, hiszen az emberi szervezet legkönnyebben ezt tudja energiává alakítani. Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, rosttartalma segíti a méregtelenítést, fehérjetartalma nem ró nagy terhet a szervezetre, 'zsírtartalma pedig kedvező, és nem tartalmaz koleszterint és telített zsírokat.
Érdemes minél többféle gabona fogyasztását beilleszteni étrendünkbe, mert tartós, relatív olcsó, laktató, könnyen emészthető, tápanyagban gazdag alapanyagok, szemtermésük hűtés és más feldolgozás nélkül is hosszan tárolható átlagos háztartási körülmények között is.
Mindezeket összevetve a gabonák konyhai felhasználása napjainkra ismét időszerű; akár azért, mert szeretnénk kipróbálni, megismerni, vagy már gyakoroljuk a gabonaalapú, reform melléknévvel illetett táplálkozást, akár azért, mert csökkenteni szeretnénk a húsok és húskészítmények fogyasztását, akár csak...
Tovább
Fülszöveg
,pp<pii!ii"»r» ___________
r Nem véletlen, hogy az emberiség történelmének kezdetén főként gabonákkal és gyümölcsökkel táplálkozott, hiszen az emberi szervezet legkönnyebben ezt tudja energiává alakítani. Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, rosttartalma segíti a méregtelenítést, fehérjetartalma nem ró nagy terhet a szervezetre, 'zsírtartalma pedig kedvező, és nem tartalmaz koleszterint és telített zsírokat.
Érdemes minél többféle gabona fogyasztását beilleszteni étrendünkbe, mert tartós, relatív olcsó, laktató, könnyen emészthető, tápanyagban gazdag alapanyagok, szemtermésük hűtés és más feldolgozás nélkül is hosszan tárolható átlagos háztartási körülmények között is.
Mindezeket összevetve a gabonák konyhai felhasználása napjainkra ismét időszerű; akár azért, mert szeretnénk kipróbálni, megismerni, vagy már gyakoroljuk a gabonaalapú, reform melléknévvel illetett táplálkozást, akár azért, mert csökkenteni szeretnénk a húsok és húskészítmények fogyasztását, akár csak azért, mert új gasztronómiai élményekre vágyunk.
Összeállításunkkal néhány receptet szeretnénk feleleveníteni, és megismertetni a gabonák átlagos konyhai használatát, vagy akár a mindennapi menüsorba illesztését.
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.