| Kiadó: | Fővárosi Gázművek-Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 340 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 26 cm x 20 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrált. |
| A magyar konyha múltja és kialakulása | 17 |
| A terítésről, az asztalról | 20 |
| Levesek | 23 |
| Gombás ételek | 44 |
| Tojásételek | 49 |
| Zöldséges ételek | 55 |
| Rizses és tésztás egytálételek | 77 |
| Házi szárnyasok | 82 |
| Halak | 109 |
| Vadpecsenyék | 118 |
| Marhahúsok | 129 |
| Sertéshúsok | 166 |
| Bárány- és birkahúsok | 214 |
| Grillételek és rostonsültek | 221 |
| Mártások | 233 |
| Köretek | 239 |
| Saláták | 247 |
| Sós sütemények | 265 |
| Meleg tészták | 273 |
| Sütemények, gyümölcsös édességek | 288 |
| Vegyes édességek | 314 |
| Fűszereinkről | 319 |
| Vitaminok | 324 |
| Kalóriatáblázatok | 326 |