| Kiadó: | VT Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Könyvkötői kötés |
| Oldalszám: | 308 oldal |
| Sorozatcím: | Magyar Konyha |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 27 cm x 23 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Teljes évfolyam. Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva. |
| 1. szám | |
| Iskolás gyerekek ebédje, vacsorája, vendégsége | 5 |
| Édesanyám főztje | 8 |
| Az étkezés aranyszabályai | 10 |
| Mire jó a méz? | 15 |
| Almával - zöldséggel | 22 |
| Főzőiskola | 25 |
| A fondue örömei | 26 |
| Az olasz konyha titkai | 32 |
| Az évad étele: a kocsonya | 39 |
| Töltésre kész torta | 44 |
| Férfiak főzőkanállal | 51 |
| Fejedelmek asztalánál | 52 |
| Vajákos főzetek | 57 |
| Fánkok farsangja | 59 |
| Rágcsálás szünet nélkül | 64 |
| Macskajaj-levesek | 67 |
| világasztal | 68 |
| Cékla, másképp | 71 |
| 2. szám | |
| Az évad étele | 3 |
| Vendégségben vietnamban | 4 |
| A reformkor asztalánál | 6 |
| Anyám, nagyanyám főztje | 8 |
| Befejezés 10 perc alatt | 10 |
| Női perpetuum mobile | 11 |
| Alkossunk ételeket | 12 |
| Ókor - jelen időben (a római tálról) | 14 |
| Főzőiskola | 17 |
| A konyha szépsége | 20 |
| Szabad tűz, kirándulások | 23 |
| Hétvégi füstölés | 28 |
| Nem száradó sütemények | 29 |
| Deákurak kosztolása | 32 |
| Romhányi József - főzőkanállal | 34 |
| Érdemes-e befőzni? | 37 |
| Gyümölcs így, úgy, amúgy | 39 |
| Kevés pénzből sokat | 44 |
| Étlapszótár mediterrán utazáshoz | 46 |
| Nyárias ebédek, vacsorák | 59 |
| Rejtvények | 68 |
| 7:1 a lelemény javára | 71 |
| 3. szám | |
| Meleg szendvicsek | 3 |
| Nevető konyha-lexikon | 4 |
| A joghurt története | 6 |
| Változatok a szilvára | 8 |
| Édesanyám főztje | 8 |
| Édeslányom: Török Erzsi | 10 |
| Nyársforgató Jakab (grillezés) | 12 |
| Süssünk réteseket | 13 |
| Pár sor sör... | 14 |
| Szép konyhák | 21 |
| Halételek tudósai | 24 |
| Főzőiskola | 25 |
| Lecsó | 26 |
| Savanyúság eltevés | 26 |
| Töltött paprikák | 38 |
| Hagyma, zöldség főszerepben | 40 |
| Mi készüljön almából, karfiolból? | 54 |
| Kubai konyha | 59 |
| Olvasók receptjei | 77 |
| 4. szám | |
| Cipóban sült csülök | 3 |
| Papp Laci: A "muter" főztje | 4 |
| Krumplikarrier | 5 |
| Beiglik, diós-mákos sütemények | 8 |
| Ehető karácsonyfadíszek | 8 |
| férfiak főzőkanállal: Körmendi János | 11 |
| Teatörténet | 14 |
| Főzzünk sörrel | 17 |
| Három szép konyha | 19 |
| Mi a kedvenc étele? | 24 |
| Kalóriákról közérthetően | 26 |
| A norvég karcsúság titka | 30 |
| Olvasóinkj receptjei | 34 |
| 7x3 ünnepi fogás | 40 |
| Régi bohém szilveszterek | 46 |
| A tél gyümölcse: a gesztenye | 50 |
| Borkóstoló | 52 |
| Amerikai konyha | 59 |
| Disznótor a kiskonyhsában | 70 |
| Olcsó oldal | 74 |