| Kiadó: | VT Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 320 oldal |
| Sorozatcím: | Magyar Konyha |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 27 cm x 23 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
| 1. szám | |
| Az évad étele: a káposzta | 3 |
| Kenyérrel fogyni? | 6 |
| Lőrincze Lajos: Öreganyám főztje | 8 |
| Meleg sajtok | 12 |
| Pástétomok | 13 |
| Variációk babra és csülökre | 14 |
| Déligyümölcs-ötletek | 16 |
| Tanuljunk új ízeket | 20 |
| Jugoszláv ételkülönlegességek | 22 |
| Váncsa I.: Szókratész is potrohos volt | 26 |
| Férfiak főzőkanállal: Inke László | 28 |
| Készítsünk gombát másképpen | 29 |
| Tálalási tudnivalók | 39 |
| Tisztán, szépen otthon is | 43 |
| Diétát rendelt az orvos | 45 |
| Mi a kedvenc étele ? | 52 |
| Világasztal | 56 |
| Hol mit-köröm közül | 66 |
| Rejtvények | 68 |
| Sándor Kálmán: Az ételek lázadása | 71 |
| Olcsó oldal | 74 |
| 2. szám | |
| Az évad étele: a zöldborsó | 3 |
| Pátzay Pál: Szüleim asztalánál | 6 |
| Egy tucat tearecept | 9 |
| A hallal bánás ABC-je | 10 |
| Vacsorák félkézzel, 10 perc alatt | 12 |
| Primőrök a terítéken | 19 |
| Salátavariációk | 23 |
| Miért korog a gyomor ? | 26 |
| Olvasóink recepjei | 28 |
| Így tálalnak Suomiban | 30 |
| Erősítő étrend sovány gyerekeknek | 32 |
| A változatosság élvezete | 39 |
| Mit főzzünk a hétvégi házban ? | 44 |
| Üdítők házilag | 47 |
| Manna, pászka, gödölye | 50 |
| Olcsó oldal | 53 |
| Kempingezés és ami kell hozzá | 54 |
| Nyári nyalánkságok | 59 |
| Ha csak rizs van otthon | 64 |
| Római tálban készíthető ételek | 67 |
| 3. szám | |
| Az évad étele: az uborka | 3 |
| A gyermek étkezése | 5 |
| Csibe másképpen | 13 |
| Vitaminok terítéken | 16 |
| A túró nem "túró" | 19 |
| Édesanyám főztje | 26 |
| Gundelék asztalánál | 30 |
| Miért kövérek a bajorok ? | 34 |
| Sok nevű, sok ízű padlizsán | 39 |
| Keszőce, cibere, zabkiszi | 46 |
| Fehérje zsírból | 50 |
| 10 perc alatt félkézzel | 52 |
| Tésztába zárt ízek | 53 |
| Konyhakész konyhák | 59 |
| 4. szám | |
| Az évad étele: a lencse | 3 |
| Tonhalvariációk | 5 |
| Passuth László: Nagyanyám főztje | 6 |
| Változatosságként: vese | 9 |
| Mesterszakácsok a magyar főzésről | 10 |
| Zolnay László: Vall a velős csont | 14 |
| Vadászzsákmány ínyenc módra | 18 |
| Különleges mézes nyalánkságok | 24 |
| Édességek cukorbetegeknek | 26 |
| Házi cukrászkodás | 29 |
| Műsoron a mák | 36 |
| A hidegkonyha ABC-je | 39 |
| Lakodalom hegyen-völgyön | 52 |
| Olcsó oldal | 55 |
| Téli TMK | 59 |
| Fondue - különféle húsokból | 64 |
| Vacsorák félkézzel - 10 perc alatt | 73 |